Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szansa na ulepszenie

nuta1950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż szukam pliku, który możnaby było wkleić do folderu z clientem, który pokazywałby szanse na ulepszenie przedmiotu u kowala/przez metal. Takowa funkcja jest w modzie, no ale nie wszystkie serwery da się dodać i nie na wszystkich jest ów szansa na ulepszenie :) Z góry proszę o pomoc i dziękuję

Opublikowano

A po jakiego ch... Ci szansa na ulepszenie , ?

Zjara to zjara proste -_-

@top

Wiem , że w modzie jest ale jak mówisz do nie wszystkich się serwerów nie da dodać. Widziałem kiedyś taki skrypcik co to pythona się wgrywało ale cóż zaniknął w spamie ;) Ale skoro mamy tyle koderów , cheaterów to powinni by Ci wykombinować. Czekaj na odpowiedź cierpliwie , pozdrawiam ;)!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A po jakiego ch... Ci szansa na ulepszenie , ?

Zjara to zjara proste -_-

@top

Wiem , że w modzie jest ale jak mówisz do nie wszystkich się serwerów nie da dodać. Widziałem kiedyś taki skrypcik co to pythona się wgrywało ale cóż zaniknął w spamie ;) Ale skoro mamy tyle koderów , cheaterów to powinni by Ci wykombinować. Czekaj na odpowiedź cierpliwie , pozdrawiam ;)!

Ja pierdole po, chuj w gole tutaj piszesz ? Gość potrzebuje to trzeba mu pomóc a nie sapiesz się na forum ...

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...