Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Powolne patchowanie

Xanderju1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś chciałem spatchować lol-a ale nie mogę ponieważ aktualizuje się z prędkością 40-60 kbps. Wie ktoś czym to może być spowodowane ?

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

wejdź na speedtest.net i napisz jaki masz download

jak masz duży to chyba wina serwerów, bo jest ranek i nowy patch wszedł. dużo osób ściąga i tyle

Opublikowano

A mam pytanie czy spowolnienie może być spowodowane tym że mam naderwany kabel adaptera ?

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

Xanderju1 to nie ma nic do siebie z tego co wiem.

Również gdy aktualizowałem to leciało mi prędkością od 60 do 70kb/s Maxymalna prędkość jaką widziałem to 230 (Gdzie średnia to 2mb/s) No więc po prostu masakra. Serwery są przeciążone ponieważ ściąga kilka a nawet kilkanaście tysięcy osób;p

Opublikowano

Ale chodzi mi o to bo w ogóle mi net się spowolnił, a gdzieś czytałem, że to może być spowodowane naderwaniem jednego z kabli, a w moim przypadku to przewód od adaptera.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

Wyłączałem z 3razy i jest to samo... jest już 0.00 i wzrasta do 3-4godzin. Czekam z dwie godziny i jest cały czas to samo.

Ooo przeszło na etap 2 Wohoooo :)). Tylko,że się nie chce zacząć...

Opublikowano

mi tez wolno sciaga jak normalnie sciagam 3.5 MB/s to pathowalo mi dzisiaj jakies 800kb/s

serwery przeciazone czy co

Sory nie zauwazylem up przeczytalem pare 1szych postow ;p

Opublikowano

Od dłuższego czasu jest coś z tymi plikami. RIot porypał sprawę, setki ludzi piszą z prośbami o pomoc, bo wyskakują errory przy patchu, że to niby połączenie internetowe jest niestabilne/brak miejsca na dysku, bo nie potrafią czegoś porządnie zrobić, support nic z tym nie może zrobić - po prostu masakra...

Jedyne co można zrobić, to prosić ludzi o upload plików z patcha, bo po prostu nie pograsz sobie... a i tak znajdzie się jakiś down z supportu co to Ci formata każe strzelić, albo powie, że reinstall bo stało się "coś", o czym w ogóle nie ma koleś pojęcia... beznadziejni ludzie -,-

Pomogłem? Polub mój post :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...