Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rappelz.US

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań co do Rappelz.US a mianowicie:

1. Jak wygląda tam sytuacja na serwerach? (czy mili gracze, gdzie grają jacyś polscy gracze, jakie są ceny itp.itd)

2. Kim byście polecili zagrać od 0? Nie lubię rasy Gai. Nie przypada mi do gusty żadna klasa z nich. Z Asury i Devy mam z wszystkimi doświadczenie.

3. Gra ktoś tam teraz?

4. Albo może powrócić na PLa? Tylko mam jeden mały problem: jak klikam start na launcherze to mi się pojawia BSOD zamiast gry :)

Może mógłby ktoś pomóc? Pojawia się mniej więcej coś takiego: STOP: 0x0000008E (0xc0000005, 0x8053A363, 0xA9D5FA04, 0x00000000) i tam reszta to co wszystkim :)

Opublikowano

1. Jak wygląda tam sytuacja na serwerach? (czy mili gracze, gdzie grają jacyś polscy gracze, jakie są ceny itp.itd)

Sytuacja na serwerach a k na wszystkich innych, nie wiem czy znajdziesz cos nowego. CO 5lv nie dostaje sie SS, ale ppodobno gracze sa milsi ;)

2. Kim byście polecili zagrać od 0? Nie lubię rasy Gai. Nie przypada mi do gusty żadna klasa z nich. Z Asury i Devy mam z wszystkimi doświadczenie.

Asura - Obiezyswiat i pozniej jak chcesz Sh albo Sin, obydwoma klasami z dobrym eq mozesz spokojnie solowac.

3. Gra ktoś tam teraz?

Gralem przez chwile, ale tam wydaje mi sie jakos tak wszystkoe 'niedopracowane'

4. Albo może powrócić na PLa? Tylko mam jeden mały problem: jak klikam start na launcherze to mi się pojawia BSOD zamiast gry

Ja bym wrocil na PL i na serwer Cerber poniewaz na Serafinie nowy sobie nie da rady.

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...