Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Drop

p0vned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, otóż od tamtego tygodnia (od piątku) nie dropią mi żadne itemki (w czwartek wypadły mi może 3 i tyle). Czekałem z nadzieją, że dziś się to naprawi, ponieważ jest dzisiaj reset itemków a tu nic. Gram na serwerze ponad godzinę i nic mi nie wypadło ;/.

Od razu mówię, że mam jeszcze miejsce w ekwipunku. Do kiedy trzeba było by czekać na naprawę ?

Dzięki

Kliknij lubie.png jeśli pomogłem ;)

Opublikowano

Godzina, to może być za mało, spróbuj poidlować uruchamiająć TF2 w trybie tekstowym (dodaj to parametrów uruchamiania : -textmode -nosound -noipx -novid -nopreload -nojoy -sw -maxplayers 2 +sv_lan 1 +map "itemtest" ) Zostaw tak uruchomioną grę na cały dzień i zobaczysz itemki ;)

Opublikowano

Znaczy to mi się stało odkąd poidlowałem troszkę i wyświetlił mi się komunikat "lost connection to server" i boje się, że jak znów mnie wywali to ponownie tak się stanie. Ale spróbuję.

#Edit i jak uznam, że dość już idlowania to wystarczy wyłączyć wiersz poleceń poprzez "X" i nic się nie stanie ?

Opublikowano

Ja wlasnie mam taki sam problem....

Na zwyklych serwach gram tak z 2/3 godzinki, wchodze na serwer idle zostawiam na cala noc i nic...

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Kumulować tzn. do kiedy ? Bo w takim razie kumulują mi się od 1 tyg i nie chcą wypaść ;/

Opublikowano

Wiecie co.. Mam taki sam problem .. Oczywiście kiedyś idlowanie działało , a tydzień temu w czwartek wieczorem siadam i odpalam idla na noc .. Patrze z rana .. nic. .. Dzisiaj to samo .. Słyszałem od kogoś , że najlepiej napisać do Valve , bo mu to pomogło , ale sam nie wiem . ; dd

Opublikowano

Podobno Valve coś zepsuło z dropem itemów przy aktualizacji MvM, teraz trzeba poczekać na update naprawiający to, dziwne bo mi wszystkie itemy normalnie dropią jak dropiły

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

@Teaki A mógłbyś powiedzieć/napisać gdzie przeczytałeś o tym ? :)

#Edit napisałem do valve i zobaczymy co z tym będzie. Dziękuje wszystkim za pomoc i myślę że na razie temat do zamknięcia :)

#Edit 2 chyba panowie od valve coś poradzili i wreszcie dropłem pierwszego itema od tygodnia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...