Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battelfield P4F nie odpala

HHARTKOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z grą BF P4F gra popiera się normalnie na legalu :"D dodatek do Google chrome też robiłem test o ile to jest test nazywa się (pbsvc_p4f) znajdziemy go w folderze gdzie gra była instalowana wszystko było poprawne i teraz problem główny kiedy pierwszy raz odpaliłem grę wyło wczytywanie z tym przednim panelem gdzie możemy zobaczeć naszego żołnierza nacisnołem przycisk "graj teraz" i wywaliło do pulpitu potem było już tylko gorzej gra się wczytywała i nie mogła odpalić panelu głownego próbowałem kilka razy i nic z tego pobierałem od nowa i nic proszę was o pomoc Proszę.

Opublikowano

To jest punkbuster.

Zaktualizuj sterowniki od karty graficznej.

no niestety nic nie pomogło nawet nie było czego zaktualizować ale dzięki za iskrę nadziei ;(

Opublikowano

Spokojnie, tak łatwo nie odpuścimy :)

Usuń folder P4F z moich dokumentów i podaj specyfikację kompa.

folder usunołem I działa człowieku jak będę miał problem znowu albo jakiś dylemat co lepiej kupić to wale odrazu do ciebie nie no szacunek lidzi ulicy wymiatasz thx wielkie naprawdę

masz tę drugą rzecz jak jeszcze jesteś zainteresowany

Intel ? Core 2 Duo CUP

E7500 @ 2.93GHz

2.93 GHz, 3,25 GB RAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...