Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Komputer

Ogar52003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że jesteś nowy. Gotowców się nie kupuje, a szczególnie z allegro, ponieważ dają tam słabe części, które wyglądają jak dobre, zasilacze to bomby zegarowe. A ta karta graficzna jest do niczego, tylko ma dużo pamięci, a 8GB ram nie jest tutaj potrzebne, i tak jest ten RAM słaby. Podaj budżet, to ci złożę komputer na takiej stronie, ale w taki sposób, że po prostu wyślą ci złożony już komputer, tylko będziesz musiał zainstalować windowsa, chyba że chcesz też kupić windowsa. Powiedz, czy masz dysk, nagrywarkę oraz monitor. Jak mi powiesz to mogę ci złożyć. I najlepiej by było, gdybyś też powiedział czy ten sprzęt jest na interfejs SATA czy ATA czy inny.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Widzę że jesteś nowy. Gotowców się nie kupuje, a szczególnie z allegro, ponieważ dają tam słabe części, które wyglądają jak dobre, zasilacze to bomby zegarowe. A ta karta graficzna jest do niczego, tylko ma dużo pamięci, a 8GB ram nie jest tutaj potrzebne, i tak jest ten RAM słaby. Podaj budżet, to ci złożę komputer na takiej stronie, ale w taki sposób, że po prostu wyślą ci złożony już komputer, tylko będziesz musiał zainstalować windowsa, chyba że chcesz też kupić windowsa. Powiedz, czy masz dysk, nagrywarkę oraz monitor. Jak mi powiesz to mogę ci złożyć. I najlepiej by było, gdybyś też powiedział czy ten sprzęt jest na interfejs SATA czy ATA czy inny.

Właśnie tego się też obawiałem. Chciałbym cały komputer ponieważ mój stary już ledwie chodzi. Na komputer mam już 1500 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...