Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiQuite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako HeadAdmin trudno mi się wypowiedzieć, lecz spróbuje coś dodać od siebie.

Im mniej pluginów tym mniejsze lagi (;' Serwer jeszcze w remoncie, czekamy na modelatorów i kid-modelatorów do pomocy (;' I Zapraszamy na nasz Serwer Survival-RolePlay

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja nie ogarnia, Nether jakiś rozwalony nawet nie wejdziesz do niego ... Jak tam zarabiać nie wiadomo jak...

Nie ma pluginu jobs, nie wiem czy tam trzeba itemy sprzedawac czy co Xray dziala, Nie poleecam nie wchodzić na to bo tylko strata czasu, nawet nie ma warpów!

Jeżeli chcesz dojść do sklepu nie wiesz jak i czekasz na admina aż wejdzie i Ci powie . 3 raz nie polecam ;], jeżeli admin sie będzie wypowiadał że nether jest w budowie czy coś, nie wierzcie mu, bo to widać że jakiś 11 latek. Jeżeli robi się serwer to się najpierw tworzy pliki serwerowe, jeżeli wszystko się zrobi z pluginami wgra się później na serwer, przetestuje się je, no i jak wszystkie pluginy będą sprawne to się wystawia w tedy reklamy, albo chociaż zapowiedź ! To jest moja opinia !

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...