Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd przy logowaniu

mega24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, gdy się loguje pojawia mi się taki błąd " Wystąpił nieokreślony błąd, Upewnij się że serwery są dostępne i spróbuj ponownie." Ktoś wie o co chodzi ? na forum Worlda nie ma nic o żadnym update a pod moim mailem pisze że serwery są włączone i działają. POMOCY

Opublikowano

mega,jakby dodawali to ja też nie mógłbym wejść i jestem normalnie.

Trainer nie działa,znaczy inaczej.Działać działa w sensie że odpalisz,ale jak dasz F1 to już close nfs bo program przestał działać.Więc trzeba czekać na update haxa jeszcze

Opublikowano

No mi jeszcze jakąś godz temu działało więc coś robią. ;)

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

No mi jeszcze jakąś godz temu działało więc coś robią. ;)

Mi nadal nie działa - Godz - 9:14.

Należy czekać i tyle :(

mi tez wyskakuje blad obawiam sie,ze to ban wczoraj kase nabijalem i moze doszli z tym

To nie ban, sprawdzałem e-maila niema nic, na stronie gry się normalnie loguje. CZEKAMY !!!
Opublikowano

Mi nadal nie działa - Godz - 9:14.

Należy czekać i tyle :(

To nie ban, sprawdzałem e-maila niema nic, na stronie gry się normalnie loguje. CZEKAMY !!!

jak masz po kliknięciu "graj" failed login , to może być ban , jak ja używałem bota na diaxy , to po "młocie administratora" mam taki błąd do dziś ;) na stronie też mi normalnie loguje i nie mam nic na emailu

HB5fLf7.png

Opublikowano

Chyba coś modernizują, bo specialnie stworzyłem nowe konto aby sprawdzić czy nie mam bana i nie mam, na kazdym tak jest..

Opublikowano

Rowniez

tylko szkoda ze tak dlugo to robia? niewiem czy mam isc na wasa na dwor bo juz tu czekam dobre 40 min

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Rowniez

tylko szkoda ze tak dlugo to robia? niewiem czy mam isc na wasa na dwor bo juz tu czekam dobre 40 min

NEWS ---> Wszyscy to mają angole, chinczyki rosjanie wszyscy każdy się skarży na to na, forum problemów gry NFS world i dosłownie każdy ma ten błąd co my, więc nie chodzi o hacki, szykuje się update tak więc czekamy na kolejne newsy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...