Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakimi czołgami iść?

Queash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie. Gram czołgami niemieckimi i mam IV tier. Zmienić na radzieckie? Bo widzę, że dużo osób nimi gra, czy grać dalej niemieckimi?

SigCustomBG.png
Opublikowano

Więc sprawa wygląda tak :

Rosyjskie- mega popularne znam już większość na pamięć i wiem co jedzie na mnie i gdzie mam strzelać:)

Niemieckie-mniej niż rosjskie ale tego też dużo widać (TIger,KTiger)

Amerykańskie-mało ich jeździ choć mają przewagę Pancerzu nad innymi , tu mam problem bo nie znam ich budowy i nie wiem jaki potwór się wyłoni :D

Francuskie-mało :P

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Są jedynie gorsze i lepsze :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Niemeckie sa dla bardziej zaawansowanych ale jezeli nauczyles sie nimi grac to zostan przy nich. Ruskie sa dobre dla poczatkujacych, którzy dopiero ucza sie grac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

osobiście polecam rosyjską w stronę is-4 naprawdę lekko przychodzą czołgi :) za czasów kiedy był tylko 1 kw to T-28 był straszną męką a już od kw w górę było świetnie

niemieckie są wolniejsze ale nawet dobrze opancerzone ale ja mam is-4 i wiem co to rykoszet :> jak lekko go pochyle to nie ma bata żeby mnie ktoś przebij tak samo jak mausa czy e-100

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...