Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bardzo nie spotykane bledy podczas odpalania gry

Ascol1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

od pewnego czasu mam straszna chec zeby pograc w 4 story dzis ja pobralem "z patchowalem" a on za h.. nie chce sie wlaczyc.. najpierw hack sheider (przepraszam za zla pisownie) zaciol sie pod czas ladowania powtorzylo sie to z 3 razy.. nastepnie jakos gra ruszyla to wyskoczyl czarny ekran i znwo sie wylaczyla.. przy nie ktorych probach w ogole sie nie odpalala.. raz wyskoczyl raport bledy gra znow sie zamkla.. kolejnym znow razem blad oprogramowanie cos tam 107 takze weszlem na forum problem rozwiazalem.. no i odpalam 4 story a tu znow blad 208 baDZ 206 nie jestem pewny ale to takze rozwiazalem za pomoca poradnika.. no to przystepuje znow do gry.. odpalam wlaczyla sie pasek ladoawania doszedl do 100% wyskoczyl ppole do logawania i error gra sie wylaczyla i znow wyskaczyl blad oprogramowania ,czy ochorony oprogramowania 10703 pomocy nie wiem co z tym zrobic ! kompyter jest nowy 3 razy przekracza wymagania gry ! dodam ze jest to win7 Home Premium

Z gory dziekuje licze na szybka pomoc :))

Opublikowano

do tej gry nie.. mam do metin2 ale na priwach i to jeszcze na osobnym dysku

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...