Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Ceny zarabianie itp.

Nezvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio skończyłem grać w Darkorbit jakieś 6 miesięcy temu. Wtedy lf3 na handlu schodził koło 40mln, jednak działało bugowanie flaxów, dzięki czemu można było bardzo łatwo i przyjemnie zarobić. i Stąd moje pytania: Czy istnieje jakiś dobry sposób na zarabianie kredytów pomijając SkyLab ? I ile na serwerze pl3 schodzi teraz bo2 i lf3. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

Hmm.. właśnie niestety to konto miałem od 0 do bocenia sprzedawania flaxów i zabawy ale wole grać na pl3. Przez to mam skylab podstawowy nic nie rozwinięty i promerium będzie zdobyć ciężko :D stawiam że buguje się tak samo jak flaxy / wypłatę klanową ? :) a jak z cenami ?

@down

Zbugowałem jakieś 3h temu 3x więc działa tylko o wiele słabiej niż wcześniej :)

- 6.247.646 kredytów

°???z?I??°

Klan

Powód : Wypłata dla właściciela (°???z?I??°)

29.08.2012

- 6.247.646 kredytów

°???z?I??°

Klan

29.08.2012

- 6.247.646 kredytów

°???z?I??°

Klan

29.08.2012

A na czym polega bugowanie promerium ? Próbowałem tak jak z flaxami ale nie da się zrobić breakpoint na oknie w grze.

Opublikowano

Nie rozumiem frajdy z bugowania kasy, tutaj masz wynik 5-6 godzin na krychach, ręcznie.

76433674890004931952.png

Polecam trochę posiedzieć na x-7.

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

GE1 : 1.4XX.XXX

CZE3 : 1.1XX.XXX

GER1 : 800.XXX

Opublikowano

Mam 11 lvl 4 lasery lf3, 2 lf2 i 1 fl4, 1bo2 2 bo1, reszta A03 i nie dam rady na krychach. Muszę jakoś zdobyć dośc szybko kreydyty aby kupić lepsze uzbrojenie. Dlatego pytam się skąd wziaść szybko kredyty. Jakiś wydajny sposób czy coś w tym stylu i nie mówię teraz o bugowaniu

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Nie rozumiem frajdy z bugowania kasy, tutaj masz wynik 5-6 godzin na krychach, ręcznie.

76433674890004931952.png

Polecam trochę posiedzieć na x-7.

Po 6 godzinach z bugiem miałem 2 mld.

Opublikowano

omg... Dla słabych, nie zajmujcie sie kredkami bo ja BOXYBOTEM(...) w 2,5 miecha 14 LF-3 10 napedów, 10 osłon elita, zrobiona Zeta, bug na Ibota wykorzystany i Vega 2 Iris + Havok, to słabo ale inny darmowy bot nie istnieje

Opublikowano

Nie chce botować tylko sie pytam jak zarobić tak normalnie a wasze posty tylko odbiegają od tematu... i nie mam 2.5 miesiąca tylko chce sobie normalnie polatać.

@down

Bije właśnie krystalliny idzie całkiem sprawnie jednak żeby zarobić na ten laser lf3 to trzeba cały dzień -,-

A i ile kosztuje lf3 na handlu na pl3 ?

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Nie chce botować tylko sie pytam jak zarobić tak normalnie a wasze posty tylko odbiegają od tematu... i nie mam 2.5 miesiąca tylko chce sobie normalnie polatać.

Rób to co normalni gracze, bij te alieny na x-2, x-3 i x-4.

Wysyłaj surowce, sprzedawaj.

Innego uczciwego sposobu nie ma.

Opublikowano

Miszczu. podałem normalny sposób, nie mierz go z bugowaniem .

Kolego rafor, moja dobra rada

mapa x-4, zrób wszystkie mozliwe misje razem z misją 200! na siby, polecam też kupić leonova, musisz grać ekonomicznie, więc wyrzutni nie używaj, oczywiście rozbuduj skylab wszystko do 10+, potem wysyłaj promerium.

Gdybyś potrzebował jeszcze jakiejś wskazówki to wal na priv :)

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

Opublikowano

Właśnie spóbowałem z dk i idzie mi całkiem sprawnie myślałem że nie dam rady :P to ta sprawa już zakończona tylko teraz pytanie ile chodzi lf3 i ewentualnie bo2 na pl3 ?

Opublikowano

ceny świrują, polecam Ci stawiać w poniedziałki nad ranem, gdy większość elity chodzi do pracy, ewt 8-9 rano, stawiaj 15-20 mln, zawsze z końcówkami.

Kręcenie alienów i zarabianie zależy w 75% od pilota, nie statku.

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...