Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Rec Rules

qqqqq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobilem nowe konto gram na serwerze Alpha a KD zapisuje mi na Rec Rules i jeszcze w grze jakies kwadraty mi pokazuje

przy graczach WTF? jak to wyłaczyć

oLqzgYC.png

Opublikowano

Death Row zalicza do Rec Rules kd. Więc odradzam tam grać, łatwo nabić kd, ale co z tego skoro do zwykłego się nie zalicza.

@Edit: Możliwe, że jakieś bugi są jak zwykle od nexona, więc to co napisałem wyżej nie musi być prawdą tylko teraz tak jest po prostu.

Opublikowano

Death Row zalicza do Rec Rules kd. Więc odradzam tam grać, łatwo nabić kd, ale co z tego skoro do zwykłego się nie zalicza.

gram na serwerze ALPHA, i niezaleznie jaki tryb wybiore ( elimination , eli pro, search & destroy ) i obojetne jaka mapa, kd zalicza mi do Rec Rules, na drugim koncie mam to samo i wyskakują mi te kwadraty podczas gry.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Możliwe, że to jakich Bug, choć osobiście się z tym nie spotkałem.

Przeinstaluj gierkę, być może zadziała ;).

lajonel.png

Opublikowano
gram na serwerze ALPHA

Wejdź na inny server Bravo czy tam Charlie i zobacz czy też tam leci do KD z Rec Rules.

Opublikowano

Tak qqqq dobrze mowi jest jakis bug z tymi kilami co zalicza na recka nawet z cw kile wpadaja tam.

Nie przeinstalowuj znwou Ca bo to sie nie opłaca to bug od nich.. Jestem ciekawy kiedy to zauważą i naprawia -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...