Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] upade kiedy

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

WIe ktoś kiedy ma być upade miał być pod koniec sierpnia a juz koniec jest a go nie widać chodzi mi o ten co będzie Ezreal Diana Corki buffowany wie ktoś

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Diana będzie nerfiona, a nie buffowana, a Graves, Corki oraz Ez będą rebalansowani. (Czyli pewnie będą buffy i nerfy).

Jak będzie update, to sobie ściągniesz.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

jutro czyli dzisiaj w nocy ? w sensie w nocy po północy tak?

Diana będzie nerfiona, a nie buffowana, a Graves, Corki oraz Ez będą rebalansowani. (Czyli pewnie będą buffy i nerfy).

Jak będzie update, to sobie ściągniesz.

można grzeczniej ? i pytam kiedy a nie czy będzie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Nikt dokładnie nie wie, kiedy będzie patch. Całkiem możliwe, że jutro, bo przed chwilą była niezła jazda z kolejkami. Przed patchem Rengara też nie szło przez chwilę wbić do gry.

7m9a.png

Opublikowano

Upade xD, myślałem że w temacie się tylko pomyliłeś, ale w poście też napisałeś Upade xD,

Pozdro daje lajka bo fajnie brzmi.

Opublikowano

a juz zaraz czwartek

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...