Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB] [S] [24/7] fpoeminecraft " Fpoe1 Freebuild-Survival " [Non - Premium]

Bruzdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoak.png

Nazwa serwera:

Fpoe 1 Freebuild-Survival

Adres serwera:

176.9.11.7:25576

Typ serwera:

Freebuild-Survival

Max. ilość graczy:

32(w październiku będzie 50-60)

Opis serwera:

Serwer powstał w ubiegłym roku i jest częścią społeczności fpoeminecraft

Jeżeli lubisz budować i szukasz dużego zastrzyku adrenaliny to musisz koniecznie pograć na naszym serwerze !

Co oferujemy ?

- możemy zapewnić dobrą zabawę oraz świetną atmosferę podczas gry na naszym serwerze!

- rozbudowaną mapę

- zabezpieczenia przed grieferami

- profesjonalny i Zajebisty Team, który pomoże Ci we wszystkim!

- własne działki/tereny pod budowę zabezpieczone cuboidem

- duże miasto czyli Metropolię a w niej wszystko czego dusza zapragnie

- oddzielna mapa/teren survival bez ograniczeń/zabezpieczeń

- szeroko rozbudowaną ekonomię

- zmodyfikowany plugin Jobs - profesje

- możliwość zdobycia rangi Obywatela po miesiącu aktywnej gry na naszym serwerze i Weterana po pięciu miesiącach.

- możliwość wykupienia rangi Celebryty, która uprawnia do wielu dodatkowych bonusów (więcej informacji na naszym forum)

- awans na Moderatora jeśli przekonamy się, że jesteś tego warty/warta.

- dużo aren

- budowanie nie kończy się na działce! Szukamy kreatywnych ludzi!

- stronę z ciekawymi newsami i artykułami ze świata Minecraft

- rozbudowane forum

- przez długi czas (ponad rok) serwer był premium, lecz w trosce o naszych graczy, którzy nie mają legalnego Minecraftaw dniu 7 sierpnia 2012 postanowiliśmy przejść na non-premium

Regulamin serwera:

Dostępny na serwerze i forum

Aktualne Modyfikacje/Pluginy:

WorldEdit, Weed, CoreProtect, NoCheatPlus, AnimalShop, iConomy, DisguiseCraft, ButtonWarp, Jobs, LWC, ChestShop i wiele wiecej...

logo.png

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Polecam serwer. Miła administracja, fajna atmosfera etc. Nie widzę żadnych minusów, a gram na serwerze od miesiąca ^^

67qtMtN.png

Opublikowano

Mabashi i jestes adminem :) haha

NIE POLECAM SERWERA ponieważ wbiłem na swoje premium na nicku a admini nagle mi pisza ze mam zmienic nick i wyjsc z serwera.... nie rozumiem ich mam wyjsc z serwa i zmienic nick? to jest moj nick i moje premium sam je kupilem i bede korzystac wiec zaden admin mi nie zabroni!!! dlatego nie polecam , wcale nie mila atmosfera , nie mili admini jednym slowem NIE POLECAM mapa z neta .....

Opublikowano

@up

Mabashi nie jest Adminem. A co do Twojej oceny, jak masz konto premium to przecież Ci nie karzemy zmieniać nicku... I co masz na myśli pisząc mapa z neta? Wszystko budowaliśmy od początku...

Edit: Może podasz link do mapy, skoro twierdzisz, że jest ściągnięta z internetu?

Opublikowano

@2x UP

Ty chyba naprawdę jesteś ślepy, albo głupi o_O...

Widziałeś mnie z rangą [Obywatel] (Ranga ta jest przyznawana po miesiącu aktywnej gry.)

Bitch Please. Mapa z neta? Tak, a pro po cały team robił ją od samego początku. Nie jedna osoba Ci powie to.

67qtMtN.png

Opublikowano

Trwa promocja na VIPa na naszym serwerze! Przy zakupie na 2 miesiące 33% zniżki! Zapraszam!

Administrator Bruzdi

Opublikowano

Genialny serwer! Administracja poświęca graczom naprawdę wiele uwagi. Co jest godne podziwu. Na innych serwerach wchodzisz.... i nie wiesz co robić dalej. Tutaj jest inaczej. Fpoe Team zawsze Ci pomoże. A poza tym każdy może otrzymać dużą (i darmową!) działkę zabezpieczoną cuboidem. I uwaga! Nie ma limitu na wysokość. Jeśli chcecie możecie też pograć w trybie survival (w końcu serwer fb - surv, nie?) Nie dawno była zmiana mapy, ale już teraz można podziwiać epickie budowle. No i nie ma lagów :D Dzisiaj została otwarta rekrutacja na Moderatorów. Może się zgłoszę, ale nie jestem pewna. W końcu to nie łatwe zadanie dorównać naszemu Teamowi. :P

Zapraszam! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...