Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wesele

bumbo1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za miesiac mam wesele, a nie umiem tanczyc, co mam robic :X? Nie mam zamiaru tyle godzin siedziec na dupie, zlwaszcza, że moga byc fajne dziewczyny. Jeszcze jedno, do garniaka koniecznie lakierki? PS mam 17lat

Opublikowano

No raczej do garniaka lakierki :D A co do tańca to jak mieszkasz w dużym mieście to poszukaj kursów :D Przecież Break Dance Nie zatańczysz :] xD

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

jesli nie bedzie Twoich rodzicow lub sami beda to robic i nie beda patrzec na Ciebie

to wystarczy pare kielichow a sam sie przekonasz ze umiesz tanczyc :)

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Czyli się żenisz, ale oczekujesz fajnych dupeczek? Pobiłeś Dariusza z ciepłym winem i muzyczką. Zostań mym mentorem.

Idź na kurs jakiś.

Opublikowano

Ziomus parę głębszych i jedziesz do rana.

Sam nie umiem tańczyć (może umiem ale nie lubię), wypiję 4 kieliszki latam po sali jak głupi ;D

skpUo.png

Opublikowano

Nie muszą być lakierki, mogą być pantofle :). Szczerze, to tam nikt nie umie tańczyć, nikt nie wyjdzie ci na parkiet i nie zacznie tańczyć tangom więc nie martw się, podpatrz jak inni tańczą, łyknij trochę odwagi w płynie i idź się bawić.

Opublikowano

Może to źle ujałem, ja nienawidze tanczyc, o tak :|. A po wódeczke, oprócz bolącej głowy i brzucha, nie mam nawet odrobine wiecej humorku czy odwagi, jakoś to na mnie nie działa, wiec nie pomoze :(.

Opublikowano

Odważ się i tyle. Weź którąs laskę i spytaj się czy zatańczy. Przecież to nie jest takie trudne a na pewno Ci nie odmówi :P

skpUo.png

Opublikowano

Po alkoholu wszystko jest proste :D.

Będziesz się ruszał w rytm muzyki i gitara. Mnie mówią, że mam kołka w dupie, tak chu(bez warnow :(), znaczy beznadziejnie tancze. A na weselach troche rozluźnienia i jest gitara :D.

Opublikowano

Odważ się i tyle. Weź którąs laskę i spytaj się czy zatańczy. Przecież to nie jest takie trudne a na pewno Ci nie odmówi :P

jo, ale nie chce z siebie deblia zrobic, jak nie bede umial z laska tanczyc :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...