Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wolne bieganie w DayZ

tygrysorientu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram ze znajomymi w DayZ, od początku jeden ze znajomych biega po prostu wolniej od nas, ale z czasem coraz bardziej to nas irytuje. Wcześniej jeden z nas też miał ten kłopot ale zmienił ustawienia grafiki na niższe i śmigało, lecz teraz to nie pomaga. Wątpię, że to kłopot z internetem bo nigdy w innych grach kłopotu nie było.

PS. No chyba, że kolor skóry ma coś do tego, bo wszyscy murzynami biegają a on jest biały ^_^

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Jak po chwili biegania to postac poprostu sie meczy nie dziw sie ... chyba ze ma to poprostu zwiazek z serwerem i lagami na nim sprobujcie zagrac na serwie z niskim pingiem i najlepiej zaludnionym bo jak zaludniony to znaczy ze dobre lacze jest ;)

Opublikowano

Graliśmy na wielu serwerach, dużo ludzi, mało ludzi. Z bieganiem to wiem, że postać się męczy i początkowe przypuszczenia też takie były, ale nie jest to spowodowane zmęczeniem postaci po sprincie bo podczas zwykłego biegu też tak się dzieje, ale dziękuję za chęć pomocy :)

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Mysle ze latwiej bedzie ci pomoc jak poprostu nagrasz filmik jak to wyglada , probowales reinstalowac A2:CO i samego moda , przez co go odpalasz?

Edit. aa i z jaka bronia biega znajomy

Opublikowano

Reinstall gry już był, znajomy odpala przez Six Launcher. Obojętnie z czym biega, biega po prostu wolniej. Jak biegniemy lasem czy polem to on zostaje z tyłu i zombiaki go biją. Mogę spróbować nagrać film, jego animacja jest taka sama jak pozostałych, ale mimo to porusza się trochę wolniej.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...