Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]BDR G18 vs PzIV vs KW-1

JoJoY

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który tier jest najlepszy ?

• BDR G18
      1
    • PzIV
      14
    • KW-1
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie który z tych czołgów jest najlepszy ?

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Ja jestem ogarniętym graczem i mam PzIV :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Wspomniałem że daję like za odp ?

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

PzIV jak i Kw-1 w dobrych rękach są zajebiste, kątowanie w KW-1 pozwala mu odbijać strzały w przedni kadłub od przeciwników swojego tieru, a wielkie gąsienice blokuje ( inaczej przyjmują za zero) strzały w bok. Jedyna szansa do objechanie.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

BDR jest nie do zniesienia, dopiero po opracowaniu top działa idzie jakoś grać, ale i tak to męczarnia. Mam takie samo zdanie jak panowie wyżej. Według mnie Pz IV i KW-1 są potężne, jeżeli ktoś umie się nimi bawić oczywiście ;)

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

K***a BDR to złom poprostu złom wielki weakspot na górze wiezy w TOPOWEJ wieży.Co z tego że ma działo z VII tieru?Wieża to dupa łatwo przebić

xxx

Opublikowano

Kw-1, gdyz czesto wrzuca go na top liste, ma szybkie dzialo ze sporym dmg oraz swietny pancerz. BDR dziadostwo, mozna nim jedynie grac jak juz naprawde nie ma co robic albo sa zwiekszone jego zarobki. Co do pzIV jest malo zwrotny jak na meda, a moim zdaniem czolgi tego typu powinny charaktwryzowac sie to cecha.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Up

PzIV mało zwrotny? Może w porównaniu do T-50, ale jak w porównaniu do innych medów nie jest źle.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja czołgiem PzIV nigdy nie pchałem się do przodu, więc zwrotność nie była mi potrzebna. PzIV używałem jako czołgu dla snajpera. Zawsze z tyłu z bardzo celnym działem mógł wiele zdziałać.

Oba czołgi są świetne, ale służą do czego innego. Zarobki takie same, ale osobiście więcej frajdy z jazdy daje mi KW-1.

Opublikowano

@Up

PzIV mało zwrotny? Może w porównaniu do T-50, ale jak w porównaniu do innych medów nie jest źle.

Wieża wolno sie obraca i ma male przyspieszenie moim zdaniem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wieża wolno sie obraca i ma male przyspieszenie moim zdaniem.

Naprawdę, nie ma się co dziwić! PzIV to nie jest typowy med i koniec! To czołg na drugą linię dla snajpera! Nawet jeśli jesteś na topie i pojedziesz do przodu, 3 tiery mogą Cię rozwalić!
Opublikowano

Może jestem szalony ale to było coś

Bitwa Malinówka 30 sierpnia 17:42:60

Czołg:PzIV

Doświadczenie:654

Kredyty:19 234

Odznaczenia:Snajper,Stalowa ściana

Nawalały do mnie LT z działek automatycznych :) byłem schowany między budynkami a za mną był ustawiony czołg w poprzek (zniszczony).

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...