Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Warcraft Do kupienia.

OrzelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj patrzyłem na allegro i znalazłem aukcje która sprzedaje wszystkie części WoW'a za 20zł.

http://allegro.pl/world-of-warcraft-zestaw-cataclysm-4w1-trofeum-wow-i2543953746.html

Czy sądzicie że się opłaca? Czy to może jakaś lipa.

userbar.png

Opublikowano

Ale to są same pudełka. Oczywiście masz płytkę i instrukcje. Nie masz kluczy więc na globalu sobie nie pograsz ;) A tak kupic sobie by się ładnie prezentowało na półce to się opłaca ;D Sam zakupiłem bo wole kupować klucze na necie bo taniej :P

simply.4557.gif

Opublikowano

Czyli jak bym kupił te pudełka a zakupił bym sam klucz do Cata to mógł bym pograć na globalu czy musiał bym mieć wszystkie klucze?

userbar.png

Opublikowano

Nie wiesz czy jest jeszcze może promocja z blizzardu? Bo wiem że za około 70-80 zł masz podstawke i 3 dodatki. I właśnie nie wiem czy jeszcze można kupić, lub jakąś inną promocje z internetu ;)

userbar.png

Opublikowano

Czyli to jest konto z postacią z licencją na Cata, z tym kontem nie potrzebuje kluczy tak? Jeśli tak jest to zamawiam :P

userbar.png

Opublikowano

K dzięki. Wszystko już wiem. Teraz jedynie co muszę zrobić to zapłacić. Temat można zamknąć. Jeszcze raz dzięki.

userbar.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...