Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Irelia vs Corki

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam irelie kolega wyżej podal argumenty od siebie dodam dzisiaj grałem rankeda win na lajcie latalem i każdy padal i rozzwalka w TFach stun / slow na ad carry i full focus to pewny dead. Tylko jeszcze buildy testuje :D

1337

Opublikowano

Bardziej przydatna dla drużyny będzie Irelia.

Ma dobry system escape, q nie ma cd jak zabijesz miniona/champ'a, true dmg.

Ulti to obszarowy dmg, bardzo dobry i użyteczny do "odlurowania" fali minionów, ma całkiem krótkie cd więc o to nie trzeba się kłopotać.

Opublikowano

Corki, potężny ad carry. Irelia, doskakuje do ad carry i go zabija, jeśli ten ma CD spelli. Sam wybieraj, tym czym bardziej ogarniasz i lubisz grać.

Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem

dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne

to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę

choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile

Opublikowano

Polecam Irelię, sam posiadam. Stun (szkoda że warunkowy), q skill dobry do lasthitowania minionów + mały dash, styl hiten pozwala na dobre dmg w zwarciu oraz na dłuższym pozostaniu na lini bez potrzeby cofania się, ulti świetne do dobijania uciekających wrogów

Opublikowano

Irelka, range jej nie sprawia takiego trudu z powodu dasha.Ma jakiś tam sustain , niezłe ulti ,które można użyć kilka razy.Uważana za jedną z lepszych solo toperów.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...