Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTFANKO drodzy FANi.

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemuna ludzieska, mam pytanie jak wymienić rzarufke?, bo mi się spaliła i nie potrafie wymienic, jestem sam w domu i jest ciemno, boję się, że ktoś mnie zaatakuje pomocy.

Opublikowano

mósisz mieć drugom i robisz tak: wykrencasz tom starom bodajrze w prawo, bonć w lewo, przet tem wylonczasz swjatlo i krencasz drugom bodajrze w lewo, bonć w prawo w zalesznosci czy wykrencales w prawo czy w lewo. Zapalarz swjatlo i swjeci

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Z tą straza pozarna to dobry pomysl, pobrubujem zaraz sposobem 'swist2'a', jak nie wyjdzie to zadzwonie na straz pozarna, jak się już tym zajmoomm to poleće zakupic nowy zyrandol tak jak mówi Cristiano. , moze poprostu ten sie zuzyl i dlatego takie jajca odstawia, a co do macka nie zaatakuje, poniewaz zająłem się już nim.

Opublikowano

Ja pieprze jaka ortograwia.................... ludzie najpierw icie do skoly i do[piero wtedy bieszcie sie za intenet.................... a co do tematu to musisz wymienic zaruwke po cichu

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

@machniuk Jakbyś nie zauważył to zrobili to specjalnie.... to się nazywa trolowanie

skoro kogoś już upominasz o orto zobacz swoja wypowiedź.

Opublikowano

ja ne trollóje z kont wam to przyszŁo do glowyy?????????????/ loooll????////

ide grac w CS bo tutaj nie morzna z wami rzyc.... albo od razu w tibie bo to moje rzycie......

Post Scriptum. Tak normalnie to piszę poprawnie po Polsku, jak trolling to trolling na maxxxa. :D

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Z tą straza pozarna to dobry pomysl, pobrubujem zaraz sposobem 'swist2'a', jak nie wyjdzie to zadzwonie na straz pozarna, jak się już tym zajmoomm to poleće zakupic nowy zyrandol tak jak mówi Cristiano. , moze poprostu ten sie zuzyl i dlatego takie jajca odstawia, a co do macka nie zaatakuje, poniewaz zająłem się już nim.

zią, ale rzyrandol sie dłógo skiłóuje wienc polecam ci szarufeczke wkrencic i ladnie skilowanie leci

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...