Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak zrobić Keyloggera

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj nikt Ci w tym mały gimbusie nie pomoże , jak chcesz uprzykrzać życie ludziom to sam się naucz kodów i sam to napisz . . .

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Kup sobie jakąś książkę do nauki języka C++, ucz się, luki uzupełniaj innymi lub na forach popytaj, wygoogluj sobie. Aż w końcu sam coś napiszesz, nikt ci przecież całego kodu nie wyśle. ;)

chada1.png

Opublikowano

Ej no ludzie... on chce wiedzieć jak zrobić keylogera... Jak Wy mu nie pomożecie to ja pomogę... Czytaj młody :) :

napisać i skompilować :-)

Opublikowano

Ej no ludzie... on chce wiedzieć jak zrobić keylogera... Jak Wy mu nie pomożecie to ja pomogę... Czytaj młody :) :

napisać i skompilować :-)

Założyć globalnego haka na klawe i go obsłużyć.

Pozdrawiam :)

162029_273964595995274_793956714_n.jpg

Wyjdzcie, jesli macie tak zartowac sobie z biednego uzytkownika. Keyloggera nikt Ci nie zrobi, jak juz to Cie zhejtuja, tak jak te ,,kozaki" wyzej, ktore maja jakis problem w zyciu. Zeby napisac dobrego, niewykrywalnego keyloggera trzeba byc na prawdę dobrym programistom.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Wyjdzcie, jesli macie tak zartowac sobie z biednego uzytkownika. Keyloggera nikt Ci nie zrobi, jak juz to Cie zhejtuja, tak jak te ,,kozaki" wyzej, ktore maja jakis problem w zyciu. Zeby napisac dobrego, niewykrywalnego keyloggera trzeba byc na prawdę dobrym programistom.

Polonista to z Ciebie nie będzie. :)

Opublikowano

Podziwiam ludzi którzy przeglądają całe posty literka po literce żeby tylko komuś napisać że popełnił błąd :D

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

[Q]Jak zrobić Keyloggera

Jak mamy ci to napisać? To nie jest Cheat Engine gdzie trzeba kliknąć w kilka przycisków, to jest KOD, jeśli coś ci to mówi. Zapłać komuś 20zł jak chcesz, żeby ci keyloggera napisał. Nikt ci tu kodu nie podeśle po to, żebyś mu potem zajebał konto. Jeszcze możesz zobaczyć w Google chociaż wątpie czy coś sensownego znajdziesz.

Proponuję, żeby mod zamknął temat, bo staje się bezsensowny. MPC nie popiera piractwa, a popiera pozbawianie ludzi kont? Nie sądze. Ten temat powinien od razu wylądować w koszu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...