Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Błąd z wybraniem Spider/Scorpion

MarikA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś bug bo podobno też nie można kliknąć na Scorpions, musisz chwile poczekać i spróbować później.

Opublikowano

Oni popełnili jakiś błąd bo tak nie powinno być. Muszę to naprawić do środy bo nagrody innym przepadną.

Opublikowano

Oni dali po 3 K miejsc na drużynę. Wiem bo po wjeściu ajk macie stronke z dojściem na dole macie Viev Current Registration Status i dajcie to i najedźcie na żółty pasek, albo zielony pod obrazkami i macie anpisane 3000/3000. I jeśli dobrze zrozumiałem to rejestracja została zamknięta. Tylko ciekawe, czy to nie ejst na zasadzie, że osoby zapisane wbijają EXP a resztę przypisuje automatycznie do drużyn. I wszyscy dostaną nagrody. Ale znając Nexona to szkoda im dać raz na jakiś czas nagrody więc dadzą No Lifom, którzy czekali i odrazu po aktualizacji zobaczyli event i się zapisali. A reszta ma figę z makiem i ładny obrazek w tle logowania.

Pozdrawiam panów Nexon, którzy dzięki anm piją w barach i chodzą an dziwki, a nawet nie mają takiego taktu, zęby nie spierdolić CA co tydzień. A już bugami z banami i recoilem to pojechali po całości. Niech się cieszą, ze cierpliwość ludzka nei zna granic. Bo część tych big rankerów to na 100% nie wróciła by do gry gdyby tego nie naprawili i trzeba by było nowe acc zakładać. Ale co tam. Ich to nie boli. na otarcie łez dali marne 10% NX i Event EXP na którym nie moż na grać bo lagi są. I w dodatku spieprzyli ping i wszyscy mają o 1 kreskę w dół. Nie no brawo. Gra schodzi na psy. Sry za mój płacz, ale wkurwia mnie ta firma. Myślą tylko o sobie. Czemu w ameryce nie mają takich porblemów?? Bo firma nie patrzy na pieniądze, bo wie, zę jak dziś wyda 2K$ to jutro będą mieli z tego 40K$. A u nas jak wydadzą 2K? to jutro chcą mieć 100K?. To tak nie działa. Ale co tam. Jak czytają to i tak zwykli forumowicze, a nei firma Nexon. Pozdro dla tych co przeczytali i nie bolą ich oczy.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...