Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysł] Klan

Photive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi ci o druzyne. Jak dla mnie 50/50 bo : Nie mamy mocno doswiadczonych pilkarzy . Na lige nawet nawet bo tam graja dobrzy zawodniczy. Ale jak tam chcecie :). Ja bym chetnie dolaczyl ;D.

Opublikowano

Jak szukacie lamusa to dołącze :P.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Route i co ze nie mamy doswiadczonych?Potrenujemy i będzie dobrze :) To juz 3luda moze byc, z 6/7 zeby bylo i mozna treningi itd zaczac.

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Zależy od poziomu i obeznania ludzi którzy mieliby dołączyć. Ogółem można zrobić grupę mpc z bardziej ogarniętych ludzi i zapisać się w międzynarodowym eslu.

Opublikowano

Mozna by zrobic jakis mecz w ktorym wybralibysmy najlepszych.. zalezy czy gralibysmy 3v3 czy 4v4 .. do 3v3 wybralibysmy np. 5 lub 6 graczy a do 4v4 7 lub 8 graczy. Chetnie bym wzial udzial.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To co? Robimy coś z tym? Chętnie bym dołączył :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może tak zebrać takiego Kasia ,który by prowadził ligę haxball'a MPCforum? Co wy na to?

Coś to większego by było na MPC zrobiłoby się ligę np. 32 drużynową i sezony? :) To tylko taki pomysł ;>

Opublikowano

Może tak zebrać takiego Kasia ,który by prowadził ligę haxball'a MPCforum? Co wy na to?

Coś to większego by było na MPC zrobiłoby się ligę np. 32 drużynową i sezony? :) To tylko taki pomysł ;>

Dobry Pomysl , ale druzyne zeby dolaczyc do jakies ligi w swiecie haxballa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...