Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak szybko zarobić fundsy ?

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie jak mógłbym szybko zarobić około 600 fundsów ?? Ponieważ mam zamiar doładować konto na 15000f. kupic 2 bronie i będzie mi brakowało 600 fundsów na strój... Słyszałem o jakichś akcjach zagranicznych mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co z tym chodzi.

Opublikowano

Chodzi o sponsorpay. Jest to wykonywanie ofert w zamian za Funds. Za zagraniczne dostajesz więcej punktów i o to się rozchodzi, zmieniając IP masz lepsze oferty.

Do zmiany IP proponuję program anonymox (dodatek do przeglądarki firefox). Rób wszystkie oferty po kolei, nie zdziw się jak Funds nie będą dochodziły. Te oferty są zbugowane.

Opublikowano

Na razie robiłem tylko na Polskim bo na Angielskim albo mi nie działa(po wpisaniu danych) albo, że adres email jest zły bo nie z US.

Opublikowano

No tak ale ten adres email bo to musimy chyba podać swój email z bfh a jak przyjdzie na ten ''fake'' to nie dostaniemy chyba na to konto. Nie wiem. Ja się na tym nie znam czekam na twoją odpowiedź :)

Opublikowano
Jeszcze mam jedno pytanie

Zadawaj ile chcesz.

Zależy od % na jaką jest promocja. Podczas każdej promocji jest napisane ile konkretnie dostaniemy bonusu.

Opublikowano

Zadawaj ile chcesz.

Zależy od % na jaką jest promocja. Podczas każdej promocji jest napisane ile konkretnie dostaniemy bonusu.

Oo :D

No to czy jest coś podobnego do Dr. Pepper bo z tego co wiem EA już z nimi nie współpracuję :/

Opublikowano

Na chwilę obecną nie ma i nie zapowiada się na to.

A szkoda :C Warto robić te oferty(polskie) polegające na tym, że dostajemy esa i wpisujemy kod i jaka może być cena czegoś takiego(wyczytałem, że 3.69 i 3 esy dostajemy) I co około ile czasu dodają nowe oferty ?

Opublikowano

Nie wysyłaj żadnych sms, broń Boże. Potem się tego nie pozbędziesz. Dawno nie grałem ale wydaje mi się, że zależy to od firm zgłaszających się do sp.

Opublikowano

Warto brać commando na dłuższą metę tzn. inwestować w niego itd.(Mam 16lvl). Czy może lepiej grać soldierem(11lvl). Mam dylemat...

Opublikowano

Każdemu gra się dobrze czymś innym. Osobiście na jednym i drugim mam 30lvl. Commando na wyższych lvl 25+ jest bardziej wymagający od soldiera. Grając sniperką musisz mieć po prostu skilla aby pewnie zdejmować przeciwników. Soldier wystarczy, że trzyma się w grupie i leczy towarzyszy. Wszystko zależy od aima w łapie i stylu jakim lubisz grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...