Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Subforum

eloszka.

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy doda? taki dzia? ?

• tak
      7
    • nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dziś wpadłem na pomysł aby dodać sub forum "Hejt na rmcf" lub cos w tym stylu.

Po co go mają hejtować na całym forum kiedy moga w jednym dziale, I inni modzi mieli by mniej do roboty.

Zaoszczędziło by to nie potrzebnego spamu.

Co wy na to ?

Opublikowano

Powiem tylko, że zaraz dostaniesz bana od osoby, której nicku nie można wymawiać xD.

BTW: Pomysł bez sensu. I tak nikt by tam nie hejcił, bo by sypali banami na lewo i prawo ^_^

7m9a.png

Gość marcinex06
Opublikowano

Pomysł jest dobry, a za takie coś ban chyba nie przysługuje. W każdym bądź razie ja jestem na tak, dzięki temu można by było dopracować nie które rzeczy.

Opublikowano

Oj już nie przesadzajcie, rozumiem, że można za nim nie przepadać, ja również nie za bardzo darze go sympatią, ale trzeba znać pewne granice rozsądku.

MPC to nie forum od hejcenia tylko od pomagania itd. więc skąd taki pomysł ?

Opublikowano

ahhhh.... byscie tylko go hejcili , ciekawe czy jakbyscie byli globalami to tez wladza nie udezyla wam do wladzy

osobiscie niektore jego wkurzaja , nie narzekam

co do pomyslu , NIE

­

Opublikowano

ahhhh.... byscie tylko go hejcili , ciekawe czy jakbyscie byli globalami to tez wladza nie udezyla wam do wladzy

co do pomyslu , NIE

wiem ze bylbym chujowym modem dlatego nigdy na zadnym forum nie bede staral sie o jakakolwiek range moderacyjna

zrobilbym dyslektykom i dysortografom taki rozpierdol , ze dlugo by mnie tam zapamietali

szkoda ze inni nie widza tego jak "nieciekawymi" modami sa

Opublikowano

co do pomyslu , NIE

wiem ze bylbym chujowym modem dlatego nigdy na zadnym forum nie bede staral sie o jakakolwiek range moderacyjna

zrobilbym dyslektykom i dysortografom taki rozpierdol , ze dlugo by mnie tam zapamietali

szkoda ze inni nie widza tego jak "nieciekawymi" modami sa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...