Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hamachi - tunel pośredni

witek71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem czy dobra kategoria jak nie to proszę o przeniesienie.

Mam problem z siecią chamachi mój poprzedni temat prezentował mój serwer i wtedy wszystko było ok gracze dołączali do gry ale po wyłączeniu kompa (z prądu) jak włączyłem go dzisiaj to mój kolega niby u mnie pisało że wbił a uniego ładowało się jeszcze dodam że wszyscy co dołączają do serwera mają teraz tunel pośredni (czyli niebieska kropka) a z prawej strony jest żółty trójkącik.

Niewiem co robić dzisiaj z kolega (milczek26) stawaliśmy na głowie resetowaliśmy routery reinstalowaliśmy chamachi i wiele innych bezużytecznych pierdół ;/ Ja już niewiem co robić dodam że jak wchodze w szczegóły mojego kolegi na chamachi to przy Status VPN pisze błąd a jeszcze jak wchodze w ustawienia to obok statusu piszę Błąd adaptera sieci.

Dodam że zawsze miałęm problemy z tym cholernym chamachi ale kiedyś jak miałem serwer tak niebyło (znaczy czasem pojawiła się niebieska kropka ale se radziliśmy) a tera niemam pojęcia co robić :/

Uwaga ktoś dołączył do naszej sieci i on ma mnie na zielono

czyli tak jakby coś blokowało dostęp milczek ma mnie na niebiesko i ja go ale inny użytkownik jak dołączył ma mnie na zielono i fonika też a z kolej ja mam tego użytkownika na niebiesko ;/

Ciekawostka dnia -.-:

Dodam iż ja z milczkiem mamy NIEBIESKIE GUZIKI

ale nowy użytkownik (dominik) ma taki jasno niebieski i co jakiś czas ten guzik jakby jest w nawiasie na 1 sekunde i nawiaz znika i tak co 5 sekund

Szkoła jest jak więzienie.Aby się wydostać potrzebny jest klucz.

A tym kluczem jest WIEDZA.

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć Hamachi, zrestartować kartę sieciową Hamachi (w połączeniach sieciowych) i włączyć program.

Opublikowano

Poszperałem w sieci, ludzie proponują kompletnie zreinstalować Hamachi, ewentualnie zainstalować starszą wersję (1.x)

Opublikowano

Masz tak ze wszystkim sieciami/użytkownikami, czy tylko z niektórymi.

Wina może nie leży po Twojej stronie.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...