Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wyścigi

DedX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przez dłuższy czas nie grałem NFS i gdy dzisiaj sobie wszedłem zauważyłem bardzo małą ilośc wyścigów, kiedyś było ich więcej. Czy to u mnie jest coś nie tak czy po prostu jest jakaś konserwacja czy coś w tym stylu ?

Opublikowano

od ostatniego patha zobili dzienne zawody czyli codziennie będą do mapki dodawane i usuwane losowe wyścigi i także pościgi.... trzeba się niestety dostosować....

Opublikowano

tym sposobem chcą chyba uniknąć takich rzeczy, jak wyuczenie się trasy na pamięć i cały czas grania 1 wyścig...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej powiedzieli...ja tylko dodam że teraz masz codziennie 15 wyścigów w tym parę sprintów/torów i ucieczkę drużynową.Do dyspozycji masz dwa rodzaje wyścigów: Zawody otwarte,gdzie startują wszystkie dostępne klasy i Zawody klasowe,czyli wyścigi według klas.Wyścigi zmieniają się codziennie,więc każdy dzień mamy inne zawody.Trzeba się z tym oswoić bo powrotu do tamtych klas nie będzie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Lol..Dziwne bo ja mam normalnie codziennie siedze z kolezankami i kumplami na czacie i dropimy czesci i mam normal .. :|

P.s:Srry alt nie dziala zapmietac.!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...