Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lucznik, Ranger, Assasin,Scout,Shadow- Ktory Lepszy

Geresz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PvP - Ranger, Shadow. Ranger dobrze tłucze, Shadow szybki, też dobra postać na PvP.

Średnie PvE i PvP - Scout i Assasin. Scout za to jest genialny jako intruz.

Osobiście na PvP wziąłbym Rangera.

Na PvE nie wiem. Nie grałem Assasinem. Scout jest w miarę.

51708373187730018158.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

20 poziom wybierasz klasę :) na 20 poziomie resetują Ci się wszystkie sp i możesz je rozdać na nowo wg uznania, po zabiciu Kratana (25 lvl) dostajesz skill reset scroll którego możesz użyć do miesiąca od dostania, bo później znika :) Działa na tej samej zasadzie co reset na 20 lvlu z tym, że to Ty wybierasz kiedy go użyć.

Ps. Skill reset scroll resetuje sp, ale nie zmienia klasy.

PvP- Ranger, shadow

PvE- Scout, Assassin

Jako intruz (dostępne od 25 poziomu)- Scout, assassin, shadow.

Opublikowano

@up

Dokładnie, co wybierzesz zależy od twoich gustów. Osobiście polecam Shadowa, lub assasina. Dobre PVP. pve nie najgorsze ale i nie najlepsze. ;)

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

Też polecam Ci shadowa, reszta z klas jest po prostu nudna, jeszcze assassin jest fajny :) Różne combo, a nie tak jak ranger używa ciągle tych samych skilli, na pvp jest chyba najbardziej przewidywalną klasą, scout w ogóle na pvp sobie nie radzi ;P ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PvP - Ranger, Shadow. Ranger dobrze tłucze, Shadow szybki, też dobra postać na PvP.

Średnie PvE i PvP - Scout i Assasin. Scout za to jest genialny jako intruz.

Osobiście na PvP wziąłbym Rangera.

Na PvE nie wiem. Nie grałem Assasinem. Scout jest w miarę.

assassin nie ma mowy o pve, assassin czysto pvp ale nie bedziesz nim dobry nawet w miare wiec idz w shadowa jesli chodzi o pvp

Opublikowano

20 poziom wybierasz klasę :) na 20 poziomie resetują Ci się wszystkie sp i możesz je rozdać na nowo wg uznania, po zabiciu Kratana (25 lvl) dostajesz skill reset scroll którego możesz użyć do miesiąca od dostania, bo później znika :) Działa na tej samej zasadzie co reset na 20 lvlu z tym, że to Ty wybierasz kiedy go użyć.

Ps. Skill reset scroll resetuje sp, ale nie zmienia klasy.

PvP- Ranger, shadow

PvE- Scout, Assassin

Jako intruz (dostępne od 25 poziomu)- Scout, assassin, shadow.

Ile razy mam pisać że nie trzeba zabijaci karatana ?

Polecam Scouta do pvp jets to klasa magiczna(wis) która uzywa pulaek podczas pvp/pve półapki maja duze dmg i nei trzeba za bardzo uczyci sie Graniem ta postaci wystarczy na pvp ze stawisz trapa i bedziesz uciekał i tak w kolo zanim sie onejrzysz win

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ile razy mam pisać że nie trzeba zabijaci karatana ?

Polecam Scouta do pvp jets to klasa magiczna(wis) która uzywa pulaek podczas pvp/pve półapki maja duze dmg i nei trzeba za bardzo uczyci sie Graniem ta postaci wystarczy na pvp ze stawisz trapa i bedziesz uciekał i tak w kolo zanim sie onejrzysz win

"zabijaci" ?

"pulaek" ?

"półakpi" ?

"uczyci" ?

"postaci" ?

Kolego polecam słownik ortograficzny i jechać do jakiejś poradni bo chyba dysortografie masz.

//Co to ma do tematu? Nic nie wnosisz.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Nie słuchajcie tego ... Z tym kratanem to akurat racja, ale scout jest do dupy w pvp :) Pułaki wow, ale problem klikasz (q) i te małe chodzące kulki rozwalają się o twoją tarcze, w przypadku magów o magiczną tarcze :) Karabinki ? Do czasu gdy nie trafi cie jeden z nich (a żeby tak było trzeba być ciągle w ruchu) są bezużyteczne, ta ognista pułapka ? Odbiegasz od scouta i ją rozwalasz :) Aoe (wybuchające kulki z nieba) po prostu odbiegać robiąc uniki (czasami nawet z tym trafia, ale ten skill nie ma dużego obszaru rażenia, więc łatwo uciec). Tu jest jedyna przydatna 'pułapka' jeśli można to tak nazwać scouta :) Scout tworzy w okół swojej osi ognistą 'ścianę' która odrzuca przeciwnika i zadaje mu obrażenia, trwa ona aż hmm 2sec ? Tak więc może nam bardzo dużo zrobić :) Gdy się wyniszczy te jakże trudne pułapki, to można atakować scouta, który i tak będzie nimi spamował na nowo ...

Jest też inna taktyka na scouta, tworzy pułapki niszczysz je i szarżujesz na niego :) (jeżeli nie masz skilla do szarżowania, atakujesz na odległość w taki sposób, aby scout się wywrócił, wtedy podbiegasz i lejesz) co do shaowa i assassina, nie muszą ani szarżować, ani strzelać z dystansu :) Te 2 profesje mają swoje sposoby żeby znaleźć się szybko obok przeciwnika. Po zaatakowaniu scouta, robi się combo i po scoucie. Jeżeli gracie magiem niszczycie na odległość scouta unikając tych kulek (pułapki, zapalająca i zamrażająca) tak jak pisałem wcześniej), ognistą (tą co się kręci na tobie jak w nią wpadniesz) rozwalacie z dystansu, uważając przy tym na scouta, bo zazwyczaj jak scout ją wystawi to rusza do ataku, na aoe robicie teleport w inne miejsce (lub znikacie gdy grasz Wardenem). No cóż ... to chyba tyle odnośnie tej 'dobrej' postaci na pvp .....

@

Nie kwestionuje tutaj informacji którą napisał mod koledze up :) Ale ten user "kSZywy" jest po prostu żenujący, ortografii nie zna jeszcze myśli sobie, że jak grał na cbt (gdzie grało wiele osób m.in. ja :)) jest " psze *uj dobfry i nie pokhoknany".

@

Kszywy coś chyba ci nie idzie to pisanie zaproszenia na hell'a ... tydzień, może nawet więcej niż tydzień temu, kłóciłeś się, że dasz radę na 35 poziomie sam hella zrobić :) No cóż ...

A tak na marginesie, jak tutaj też będziesz chciał mi udowadniać że scoutem wystarczy stawiać pułapki i uciekać proszę bardzo :) Nie wiem czy to Ci pomoże w walce z ilu czy też wardenem, bo te postacie zazwyczaj trzymają wroga na dystans i są w tym najlepsze :)

@@

A wiesz czemu jako intruz scout zalicza się do najlepszych ? Bo cooldown pułapek jest równy 0 więc zaraz po zniszczeniu jednej stawia kolejne, a na intrude mode dmg jest dużo większe bo walka toczy się na instancji :) Gdzie mnożnik dmg jest dostosowany do twoich statystyk :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...