Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Riot Points

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostajesz tylko na 4 poziomie chyba ze refy bedziesz robil ale komu by się chciało robic ;D

+ Możesz zamowic za Real kasę .

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Mozna dostac rp, postaci lub skiny za kody które pojawiają się w równych miejscach, i co do czego nikt nie powie ci gdzie są aktualne, bo każdy jest tak zajebisty ze chce wszystkie tylko dla siebie, na alienware byly ostatnio i na epvp, mozesz także dostać za free tristane + skina jak polubisz riot na fb oraz alistara + skina jak zasubskrybujesz riot na yt

Opublikowano

zapewne zarejestrowales sie z czyjegos refa z yt , nie dostaniesz wiecej

czytasz newsy?

juz dawno bylo ze riot pointy 3 lvle beda dostawac automatycznie

a zeby otrzymac rp za darmo to tylko teraz mozna zakupic, dawniej byly eventy ale teraz jest duzo graczy i riot nie bedzie rozdawal rp za darmo ...

Opublikowano

@up

myślisz trochę ? od niedawna zostało to wprowadzone że za 3 lvl dostajesz rioty jezu jak robiłeś czyjegoś refa to i tak nie dostawałeś tylko on ;x

Opublikowano

@up

myślisz trochę ? od niedawna zostało to wprowadzone że za 3 lvl dostajesz rioty jezu jak robiłeś czyjegoś refa to i tak nie dostawałeś tylko on ;x

Od niedawna? Pls...

Ja założyłem konto 3/4 miesiące temu i na 3 lvl dostałem 400 RP bez korzystania z refa.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...