Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kredyty:irysy

rafix_16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pytanie bo ostatnio pękło mi 8 irków ;/ . Mam pytanie czy wypłaci mi ktoś z klanu na te 5 irysów mam nazbierane już troche kasy ale to ciągle mało ostatnio kupiłem 3 irki ale wciąż brakuje 5 prosze o propozycje klanów z góry bardzo dziękuję

Opublikowano

hahahah 600milionów to na pewno ci nikt nie da lepiej selnąć na allegro za 50zl a nie dawać jakiemuś kolesiowi co nie potrafi irysów sobie naprawiać .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Jak będziesz długo w jakimś klanie ,będziesz miał dobrych znajomych to może ktoś ci wypłaci ze 100mln ... ale to nawet na irka nie starczy .

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Za free ci nikt nie da albo kupujesz albo zbierasz nazbieraj z 100 k uri 1 dzien bocenia około np PBDO botem i wysyłaj złotko i nazbierasz troche kasy i tak co pare dni

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Hahahaha Lol?!

koleś pewnie w życiu 8irków nie mam ja latam od 2009 roku i nie słyszałem żeby komuś poszło 8irów...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po pierwsze nie dawaj nikomu grac na koncie bo znowu cos odpierdol***i skoro miałes 8 irków 1 raz to zrobisz je 2 raz

po drugie ja mialem apisa i zeusa i jebły mi z irkami i co po 1.5 miesiąca miałem je znów. Po trzecie to forum o bugach i cheatach a nie dla dzieci które muszą grac w dwie osoby żeby cos osiągnąć.

Opublikowano

Tematu dalej nie ma sensu ciągnąć. Nikt Ci nie da kasy i tyle. A tak wgl to próba wyproszenia dóbr-kosz.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...