Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] Problem z instalką

Ricoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam taki problem a mianowicie. Pobrałem instalkę wr z oryginalnej stronki Warrock no i podczas instalacji wyskakuje mi taki błąd :

50638365.png

Nie wiem czemu mam Windows Vista (basic) zainstalowałem wszystkie najnowsze programy typu

Microsoft Visual C++ 2010

Net Framework 4.0 i 3.5

A no i jak kliknę Anuluj to wyskakuje mi takie coś :

30000392.png

Umielibyście mi jakoś pomóc???

Wcześniej grałem WR na kompie stacjonarnym a tera przerzuciłem się na laptop i jeszcze go nie ogarniam .

Za każdą pomoc daje like !!

TA!

Hack to jest coś pięknego. Hack daje mi wiele możliwości bycia lepszym od najlepszych !!!

Opublikowano

jaki masz system Win xp , Vista czy 7'ke jeżeli Viste lub 7'ke to uruchom instalke jako Administrator i wyłączyć antywirusa(w sumie to nie wiem czy to coś da... :unsure: )

no a jeżeli masz xp'ka to wyłącz antywirusa a jeżeli nic nie pomoże to musisz ściągnąć od nowa wr bo z tego co pokazałeś na ss'ach wychodzi że masz uszkodzony plik instalacyjny :/

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Dzięki kolego próbowałem to odpalić jako administrator ale lipa to samo wiec spróbuje pobrać na nowo instalke i zobaczymy dziękuje za pomoc leci like ;]

@Edit

Dobra kolego pobrałem nową istalke i wszystko idzie jak powinno. Pobiera się normalnie jeszcze raz dziękuje za pomoc!!!

To chyba był jakiś błąd od nich bo wcześniej pobierałem z tego samego miejsca i nic a tera śmiga

Temat do zamknięcia

TA!

Hack to jest coś pięknego. Hack daje mi wiele możliwości bycia lepszym od najlepszych !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...