Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] [SURVIVAL+GILDIE] Minegame.pl

XartMax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer narazie zapowiada się ciekawie <3 i mam nadzieje ze jego pozycja się utrzyma... Wprowadzono tu juz dosyc sporo interesujacych zmian, jednak jesli :rolleyes: macie jakieś ciekawsze pomysly odnosnie budowli to oczekujemy... Prosimy o 5 PrtScreanow ale tak zeby bylo wyraznie widac budowle...

Polecam i zapraszam do wspólnej zabawy :D

Adiss95

Opublikowano

Serwek jest zajebisty polecam lepszy niż inne i nie laguję a to podstawa admini przynajmniej reagują jak się do nich mówi a nie jak na innych serwerach mówisz mówisz jak do dupy a nawet komend nie znają polecam czesto mnie tam można znaleść

Opublikowano

Serwek jest zajebisty polecam lepszy niż inne i nie laguję a to podstawa admini przynajmniej reagują jak się do nich mówi a nie jak na innych serwerach mówisz mówisz jak do dupy a nawet komend nie znają polecam czesto mnie tam można znaleść

Serwer jeszcze nawet nie wystartował a ty już oceniasz ?

Multi konto admina serwera :3 .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Serwer jeszcze nawet nie wystartował a ty już oceniasz ?

Multi konto admina serwera :3 .

Jeśli sadzisz ze to multi-knto to się grubo mylisz... :mellow: To są inni gracze, którzy odwiedzili nasz serwer i umieszczają tu własne opinie... :P Jednakże masz prawo do podejrzeń, ale Twoje podejrzenia są niesłuszne... :rolleyes:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

muahahahhahahah kiedy ip "D

serwer zapowiada sie ciekawie

jak ktos bedzie chcial do gildi to niech pisze na skypie

daxter980-skyp

nick w mc-Daxter

Dziękuje za tak dobrę opinie!!! <3 ...

IP serwera : Bedzie dostepne od 31.... :D

A odnosnie reklamy innego serwera, byla ona zbedna... <_<

Adiss95

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...