Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] nostale.se

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chce zagrac na nostale.se ... , ale tam wszystko po koreansku wiec nie wiem jak ja tam mam zrobic misje i wgl

I nie wiem czy ktos by pomogl to wszystko ogaranc i wgl.. bo z skad ja mam wiedziec np jak bedzie opoloj to lub cos ;/

Bedą like za pomoc

Opublikowano

No kolega tez cos mowil mi o jakis znaczkach ale o co z tym chodzi bo nie ogariiam?

I niby jest 1 kamyk sp i mozna wybrac sp jakie sie robi i kolega niby berka robil tak ze cos na słnonecznych musial upolowac

Opublikowano

Tak. Na 30 lvl wybierasz sobie SP i robisz następujące misje:

xxx

Jezeli jestes Wojownikiem uwazaj na bossa w cp :)

A jezeli chodzi o znaczki to patrzysz na nazwe mobka a nastepnie w misje i sprawdzasz czy są takie same nazwy ;)

Pomogłem? Liczę na +

Opublikowano

Tam napisales ze next karty to 40 50 i wgl lv.. a jakos kazdy mowi ze all sp na 30 tylko jak sie ulepszy to na wyzszy poziom jest sp

Opublikowano

Tak, możesz sobie wybrać jedną ze WSZYSTKICH kart na 30lv..

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Przepraszam ale dodam coś od siebie:) Pragnę ostrzec ,że używanie czyjegoś KSSN jest nielegalne i karalne :) Jeżeli zrobisz poprzez generator nic ci nie grozi bo to i tak nie działa :) Ale nie polecam.. za kilka lat się za to mogą wziąść.. podszywka itp...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...