Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] OldSchoolHack TF2 BP RC53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym przedstawić wam hacka do gry TF2

STATUS: DZIAŁA

Features:

- Crosshair

- sv_cheats Bypass

- sv_consistency Bypass

- Modelwireframe

- no Particles

- Fullbrightmode

- no Sky

- ESP Box

- ESP Name

- ESP Healthbar

- Radar

- Radar Name

- Radar Healthbar

Key:

MENU - [insert]

Instrukcja:

1. Pobierz i wypakuj

2. Odpal grę

3. Odpal Injector(Polecam PerX) i dodaj plik "TF2.dll"

4. Wybierz proces "hl2.exe" i kliknij "Inject"

4. Wróć do gry

5. Ciesz się działającym hackiem :)

11tpu8p.jpg

Download:

https://dl.dropbox.com/u/47281070/TF2%20Hack%20%28Update%2022.08.2012%29.rar

SKAN:

https://www.virustotal.com/url/5f4e7548b9c26050f664f659cf70ecdef018f7a680365d4f6629eef34038f61f/analysis/1346229702/

Opublikowano

Z tego co słyszałem to value "gromadzi" sobie osoby do bana i banuje je np po miesiącu. Jeżeli to prawda to nawet jeżeli to jest ,,Undetected" to i tak można złapać bana. Zna ktos może samego wallhacka?

[edit]

Wie ktoś może na jakiej zasadzie steam wyłapuje hacki? On bada nasze pliki czy po prostu sprawdza "podejrzane" logi? Jeżeli umietnie bede urzywać tylko wallhacka z tego hacka grozi mi ban?

m2_cut_pixl_baner-1.png

Opublikowano

Z tego co słyszałem to value "gromadzi" sobie osoby do bana i banuje je np po miesiącu. Jeżeli to prawda to nawet jeżeli to jest ,,Undetected" to i tak można złapać bana. Zna ktos może samego wallhacka?

[edit]

Wie ktoś może na jakiej zasadzie steam wyłapuje hacki? On bada nasze pliki czy po prostu sprawdza "podejrzane" logi? Jeżeli umietnie bede urzywać tylko wallhacka z tego hacka grozi mi ban?

no jeżeli nikt nie zauważy że np: przechodzisz przez sciany nikt cie nie podkabluje i nie dostaniesz bana chyba że to serwer noobów którzy nie wiedzą co to znaczy report wtedy małe ryzyko na bana ALE STRZEŻ SIĘ VAC-(valve anti cheat)
Opublikowano

AAA no to jak bedziesz ciągle typów kosił to zrobi sie to podejrzane i mogą cie zgośić ale jak bedziesz używać umiejetnie to małe szanse że cie zbanują ale lepiej z hackami nie wbijaj na serwer z VAC

Opublikowano

nie działa, wyrzuca z gry, wstrzykuje i poczekam chwile, jak sie nie wyłączy po chwili to po dołączeniu do gry, pisze "program hl2.exe przestał działać"

Opublikowano

Tak, injectowanie przy byciu na serwerze jest bardzo mądre i na pewno skończy się banem. Żeby ten hack działał gra musi być uruchomiona w oknie.

A co do banów, to lecą one ok. po tygodniu od użycia wykrytego cheata. Jeśli jest on undetected to bana nie dostaniecie. A szansa na zbanowanie przez czyjegoś reporta jest minimalna. Sam od czasu do czasu jeżdżę na prywatnym Cheacie (coś ala:

) i bana nie mam.
0eab14ddf550.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...