Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fiora vs ?

Batonziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akali bez dwóch zdań :) Chmurka zatrzymuje jej ulti i zwiększa pancerz a fiora nie ma AOE skili żeby uderzyć Akali w chmurce :)

Opublikowano

sionem byś ogarnął, stun i zanim by cie zaczela bic juz by miala pol hp xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

ale wye jestescie wszyscy zdupy up mnie rozjebal - "stun veigara i fiora nie ma szans" ok stun i co dalej? troche m resa i zjedzie cie jak szmate... pokonasz ją np. jaxem (unik hitów na e) lub olafem (true dmg zadaje jej bardz oduzo, ma ona malo hp) za przeproszeniem gówno wiecie i się wypowiadacie...

Opublikowano

Fiorą gram bardzo duzo i jest to jedna z moich ulubionych postaci.Powiem Ci ze fiore skontruje ogarnięty pantheon :) Moze i na początku rady sobie nie da ale w późniejszej grze zjedzie ją jak szmate za przeproszeniem.

Opublikowano

Veigar'em ją łatwiutko można zniszczyć.

Stun + combo i zdycha.

Trochę głupie pisać takie rzeczy. Pierwsza rzecz - Fiora jest top-lanerem, nie middlerem - w przeciwieństwie do Veigara. Veigar bez feedu nic jej nie zrobi, tak samo na Fiorze nie robisz Glass cannona, tylko budujesz resisty late.

Pomogłem? Polub mój post :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...