Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi

Xanderju1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, otóż dziś rano chciałem pograć, a gdy wchodzę do gry mój ping po 10 minutach wzrasta od 500 do 5000. Czy ktoś może wie czym jest to spowodowane. Mój internet to 2Mbs. Podkreślam, że wczoraj wszystko było dobrze.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

Był już taki temat i napisałem tam dlaczego tak się dzieje. Odinstaluj Pando Media Booster lub podczas gry wyłącz proces PMB.exe . Jeśli to nie pomoże sprawdź swoje pingi w innych grach by upewnić się że z twoim internetem wszystko ok.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Ehh to wina internetu bo lagują także inne rzeczy, jednak tak czy tak nie wiem jak to naprawić.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

Sprawdź czy z wyłączonymi programami coś wykorzystuje twoje łącze. Do tego przeskanuj kompa czymś dobrym. Jeśli nic nie wykryje i nic nie będzie korzystało z twojego łącza dzwoń do dostawców neta.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Pobierz kasperskiego na 30 dni i przeskanuj kompa czy nie ma jakichś wirusów itd.

Upewnij się, że nic ci łącza nie obciąża czyli programy tj. Skype, Steam, GG i inne pierdoły.

Opublikowano

Przeskanuj

Wyczyść C-Cleaner kompa

Usuń śmieci z dysku

Wyłącz i włącz internet

+ Może ktoś ściąga od Ciebie internet ;x

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...