Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Za ile sprzedam kolekcje owadów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie. Posiadam kolekcję owadów od "Deagostini". Kiedyś kupowałem w kiosku każdy okaz, oraz książeczki do nich. Owad jest prawdziwy, lecz zaschnięty w sysntetycznej żywicy. Jak ktoś, zbierał to będzie wiedział o co chodzi. Każdy owad z książeczką kosztował 29.90, a mam ponad 60 owadów oraz do nich książeczki. Nie mam gablot, gdyż się zepsuły. O tak, jak tutaj jakiś pan sprzedaje.

http://allegro.pl/owady-i-pajeczaki-deagostini-gratis-i2585251753.html NIE PROMUJE AUKCJI !!!

Czyli dokładnie mam to co on, tylko o kilka zestawów wiecej, nie mam gablot oraz kart. Same owady i do nich książeczki. Ile mogę się domagać pieniędzy za to wszystko? Chciałbym sprzedać to w miarę szybko.

Opublikowano

Nie wiem , czy ktoś Ci to kupi.

Kto normalny , w dzisiejszych czasach będzie kolekcjonował takie pierdoły ?

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Nie wiem , czy ktoś Ci to kupi.

Kto normalny , w dzisiejszych czasach będzie kolekcjonował takie pierdoły ?

No wiesz są tacy "Starsi" ludzie którzy dalej takie coś zbierają ;)

@TOP

Ja bym ci proponował zmniejszyć cene bo za 450zł nikt ci nie kupi na 100%.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

No ja nie wiem, ale nie mówcie, że 150-200 ... Wiem, że za 450 nikt nie kupi. Liczę na 300, 350 maks kup teraz jakbym zrobił ładne zdjęcia, ciekawą aukcję napisał i wszystko ładnie wyczyścił.

Opublikowano

300zł max.

Wydajesz na to 800zł żeby potem sprzedać za 100zł ;P

ja na moją BMW m3 na pilota ze silnikiem paliwowym wydałem 350zł, co miesiąc 1 egzemplarz za 50zł. Ładnie ją potuningowałem i poszła za 500zł, max prędkosc to nawet 80 km/h ;)

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...