Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena kilku zestawów.Proszę jestem zdesperowany.

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System Operacyjny:XP Professional Wersja 2002 Dodatek Service Pack 3

Karta Graficzna:Nvidia GeForce 9400GT 512MB 128Bit

Pamięć RAM: 2GB DDR2

Procesor: Intel Core 2 Duo CPU E7300 2,66 I 2,67 GHz

Zasilacz:Fever LC-8400BTX 400W

Pamięć Komputera: ok. 450GB

Płyta główna:Samsung HD502 IJ

Dysk Twardy : Gigabyte GA-G31M-S2L

Opublikowano

Ale o co Ci chodzi? Liczy się jeszcze marka danego podzespołu i inne jego parametry. Podaj to ci wycenię. Możesz sprawdzić rozkręcając obudowę komputera.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Te zestawy smierdza mi tutaj gotowcami, nie ma dokladnych modeli podzespolow i informacji o plytach glownych.

Nie są gotowcami informatyk w firmie mamy będzie składał mi kompa i chcę orientacyjnie widzeić ile taki składak zakosztuje. Trzeci zestaw to mój aktualnuy komp. Cenę lepszego zestawu odjąć trzeba od ceny mojego kompa (samej jednastki centralnej) i wtedy wyjdzie mi prawdopodobna cena sklepowa bo jeszcze dostane jakąs bonifikate.

Ale o co Ci chodzi? Liczy się jeszcze marka danego podzespołu i inne jego parametry. Podaj to ci wycenię. Możesz sprawdzić rozkręcając obudowę komputera.

Widzę, że w twojej sygnie widnieją parametry komputera. Widzisz ja nie wiem czy mam jakies tam chłodzenie czy coś tam nie wiem nic. Pomóżcie coś zacząć w kwestii komputerów t o wiem gdzie opróżnić kosz..

Opublikowano

To podales zdecydowanie za malo informacji, podaj dokladne modele kazdego z podzespolow i wtedy mozna myslec o wycenie.

To chociaż podajcie mi gdzie szukać informacji o danych podzespołach w moim komputerze.

Opublikowano

Programy typu aida32 albo everst, jak chcesz sprawdzic model zasilacza do odkrecasz lewy bok obudowy (patrzac od frontu) i sprawdzasz co jest napsane na zasilaczu (zazwyczaj w lewym MPCym rogu znajduje sie zasilacz).

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Wartosc to max 600zl, nie wiecej.

Nie przesadzasz ? -.-

Dla mnie korzystniej wyjdzie ci to opylić na części

Ale jeśli się upierasz , zmontuj to ładnie , wyczyść i za 500zł jakiemuś dziecku sprzedasz :)

Opublikowano

Ok. Macie po like'u i mam pytanie. Dlaczego komputer w miare dobry jeśli chodzi o prace, gry (minecraft bez ścin, skyrim na wysokich i najwyższych(nie których) detalach śmiga, a jest no dość tani. Na jakiejś stronce patrzyłem, że komp bardzo słaby nawet nie komp bo tylko 2 cześci były które są za grosze w sieci był za 800zł?

Opublikowano

Pewnie ktos puscil wyzej i mysli ze ktos sie nabierze i kupi za wyzsza cene. Ty tez mozesz za swojego zaspiewac 800zl i czekac na kupca.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...