Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam Na Serwer Mine&Fight [Dedyk][No-WL][No-Premium][32-Sloty][RPG] [Frakcje][Hosting-Polski][Oficjalna-Reklama]

Vertuz

Serwer MineAndFight  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz Na Serwerze ?

• Tak Mam nadziej? ?e b?dzie si? ró?nic od Innych serwerów
      8
    • Sprawdz? czy Warto Grac
      3
    • Nie Zagram Wole Inny Typ Serwerów
      2
  2. 2. Podoba Wam si? Tryb Gry Na Serwerze ?

• Tak
      2
    • Nie
      2
    • Tak ale Wi?cej Zmian !
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXX

Dziekuje

Temat do Zamkniecia !

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano

F5 i Zapraszam

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Opublikowano

A wlasnie zapomniałem sie spytac :

1 Czy bedzie cos takiego jak Vip lub SMS-Sklep

2 bedzie expPlugin ?bo jak nie ma byc normalnie mineralow to z czegos trzeba dostawac exp radze dac PluginExp i zwiekszyc o 50% ;P moze duzo ale zrob jak chcesz

Opublikowano
"Jeb, wspomniał o premierze Minecraft 1.4, która jest planowana w tegoroczne Halloween. Jeśli tak to musimy poczekać aż do 31 października"

Jeszcze do 1.4 macie duuużo czasu. Życzę powodzenia. Mam nadzieje, ze serwer bd dobry.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Zapraszam Serwer już Jest !

Opublikowano

Ilu graczy w okresie 48h jest na serwie ?

Chetnie pomoge komus kreatywnemu w utrzymaniu ciekawego serwera gry (nie tylko MC)... Masz pomysl zglos sie do mnie .
Gotowe dzialajace serwery Gier - maja gwarancje Sponsoringu!!! , wystarczy ze udowodnisz popularnosc serwera pokazujac statystyki lub w inny sposób .
Placisz za serwer ? nie starczy ci na kolejny miesiac ? to wlasnie do mnie napisz .
Kontakt : sms : 512623706 mail : [email protected] i PM na forum.... forum oraz strona glowna www.woox.pl

Opublikowano

Racja mało osób gra lecz wchodzi dużo dzieci które potrafią tylko narzekac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...