Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Cod.

maniex0wn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Dzisiaj zainstalowalem sobie cod mw 2 i wszystko chodzi poza multiplayer caly czas mi wyszukuje graczy i nic. czekam 5 , 10 min i nic pomozcie.

Opublikowano

Szukaj graczy na team detmach bo tam najwięcej gra ludzi.

Jeśli to nie pomorze to spróbuj tego

1.Wchodzisz na team detmach jeśli ci nie wyszuka wchodzisz na rozgrywkę prywatną i włączasz mapę.

2.Następnie wychodzisz z niej i znowu wchodzisz na team detmach jeśli znowu ci nie wyszuka robisz to samo czyli wchodzisz na rozgrywkę prywatną i z niej wychodzisz.

3.po chwili z niej wychodzisz i wyszukujesz grę na team detmachu teraz czekasz maksymalnie 5-10min i powinno wyszukać.

Opublikowano

Szukaj graczy na team detmach bo tam najwięcej gra ludzi.

Jeśli to nie pomorze to spróbuj tego

1.Wchodzisz na team detmach jeśli ci nie wyszuka wchodzisz na rozgrywkę prywatną i włączasz mapę.

2.Następnie wychodzisz z niej i znowu wchodzisz na team detmach jeśli znowu ci nie wyszuka robisz to samo czyli wchodzisz na rozgrywkę prywatną i z niej wychodzisz.

3.po chwili z niej wychodzisz i wyszukujesz grę na team detmachu teraz czekasz maksymalnie 5-10min i powinno wyszukać.

twoj sposob zajmuje ok. 30 min , nie polecam

­

Opublikowano

@up 30min ?? mi zajmuje to jakieś 10min i już mogę grać.

Skoro mu nie polecasz mojego sposobu to pochwal się i polec dobry sposób.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomocy gdy włanczam MW2 wyświetla mi sie Błąd Steam Gra jest aktualnie niedostępna (Apllication running).

Opublikowano

Ja mam tak samo, tylko ja mam tak :

Jak włączę grę i od razu zaczynam wyszukiwać graczy to mi nic nie działa.

Ale jak włączę calla i steama to najpierw gram w coś innego i po jakichś 30 minutkach wchodzę znowu na calla i już mi działa.

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Sprawa jest taka, że cod mw 2 to 3 letniak, więc nie wymagajcie od niego takiej liczebności graczy jak teraz po mw 3, która sięga 30tys-40tys.

Nikt z was nie pomyślał, że 5-10 tys osób oznacza długie czekanie, a dzięki czemu tak mało osób gra ?. A no tak za sprawką cheatów jeszcze kilka miechów temu bylo +10-15tys graczy. Więc sami sobie zadajcie pytanie błąd oprogramowania czy może trudność ze znalezieniem gry wśród 5-10 tys. graczy, z czego prawie 70% siedzi na TDM, bo na np. dominacji non stop trafia się cheat.

@Edit.

Chciałbym aby Mody inne niż od Cod'a nie dzieliły swoich idiotycznych wskazówek z innymi osobami bo na marne pomagają i tylko pompują sobie posty jak ten miszczu z Minecrafta, TheJeron78 (i to już nie pierwszy raz gdy coś takiego widzę...).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...