Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]helikopter

RaV447

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 99 krotnym przeczytaniu tego tak jeśli dobrze zrozumiałem -chcesz namierzyć kogoś potem strzelić rakietkę i czy w niego trafi jeśli tak to moja odp-tak

moim zdaniem to żadna filozofia wypróbować to na koledze pozdrawiam

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Wytłumaczę co to jest flara

flara to takie przedmiot w helikopterach (wszystkich pojazdów latających)

flary umozliwiają rozwalenie namierzenia inzyniera lub z działka rakietowego ;d

a0544f830ad29c71b3810d43624f326d02edbadd.png

Opublikowano

Ja pierdole, żeś wytłumaczył... lepiej w ogóle się nie odzywaj, podajesz definicję i rozwój wypowiedzi na poziomie 13 latka...

Opublikowano

Ja pierdole, żeś wytłumaczył... lepiej w ogóle się nie odzywaj, podajesz definicję i rozwój wypowiedzi na poziomie 13 latka...

Ale z ciebie kretyn, koleś mu tłumaczy najlepiej jak może a Ty go pociskasz...... weź się ogarnij dzbanie....

x

Opublikowano

wytłumaczył tak jak umiał a ty się czepiasz....

co do pytania głównego to za 7 razem zrozumiałem jak se skojarzyłem 10 obrażeń z tym do namierzania ;d odpowiedź-tak

YAY

Opublikowano

Ale z ciebie kretyn, koleś mu tłumaczy najlepiej jak może a Ty go pociskasz...... weź się ogarnij dzbanie....

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Ehh... wystarczy wypróbować... Wytłumacze może dokładniej,

masz w ekwipunku od początku gry (od 1 lvl'a) taki mały pistolecik który nazywa się Tracer (przynajmniej w angielskiej wersji językowej) masz nim 1 strzał, przeładowanie trwa około 3 sekundy masz nieskończoną ilość pocisków (lotek), lotki z Tracera nie lecą za samolotem czyli musisz dokładnie wycelować aby trafić, jeżeli wiesz że trafiłeś będzie taki kradracik biały na pojeździe i dostaniesz +10pkt :) , jak pojazd jest zaznaczony możesz wystrzelić rakiete rpg, pojazdów ciężej opancerzonych nie zniszczysz 1 strzałem, prawie każdy pojazd może zmylić rakiete! ( ale sie rozpisałem :O) po zaznaczeniu pocisk RPG będzie w tej chwili samonaprowadzalny, no nie wiem co ci więcej napisać, może teraz ciekawostka :)

Flara (w pojeździe) - wytwarza większe ciepło niż płomień np. z silnika odrzutowca dlatego rakieta nie leci za płomieniem lecz za większym wytwarzanym przez flary ciepłem, tak samo w Helikopterze, tylnie śmigło wytwarza pewną temperature i tam leci rpg, lecz po zwolnieniu blokady (Lotto xD) wylatują flary z dużo większym wytwarzanym ciepłem niż napęd :D, nie mam co więcej pisać bo sam nie wiem co napisałem ale mam nadzieje że pomogłem :D

Acha jescze jedna mała PORADA :O - Używaj flar dopiero, gdy alarm dźwiękowy będzie nieprzerywany. Miej też na uwadze sytuacje, że gracz będzie też chciał cię takim namierzaniem nastraszyć. Trzeba również uważać na piechotę i ich zwiększoną ilość pocisków, jakie posiadają.

LICZE NA LAJKA :Oale i tak licze na lajka.

1346604571-U340410.jpg

Opublikowano

rakieta trafi, ale pilot śmigłowca może wciśnąć x lub ostro skręcć

wdze że jesteś nie obeznany w grze x=flary nawet jak sreci to mu jebnie rakietka bo ma namierzanie

flara to jest twoja stara

flary-w helikopterzeznikaja po tym naimierzanie i pociski wystrzelone

flara-medyk resa cie na falrze emdyka

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

wdze że jesteś nie obeznany w grze x=flary nawet jak sreci to mu jebnie rakietka bo ma namierzanie

nie koniecznie, jeżeli umiesz uniknąć to na 100% nie jebnie wystarczy Bardzo gwałtowny skręt w którym będziesz miał pewność że nie jebniesz w ziemie :O
Opublikowano

nie koniecznie, jeżeli umiesz uniknąć to na 100% nie jebnie wystarczy Bardzo gwałtowny skręt w którym będziesz miał pewność że nie jebniesz w ziemie :O

tu sie nie zgodze sam amm doświadczenie w grze mam x2 25 range xD

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...