Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Handel Postaciami (wip)

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo przydatne ;) Umozliwia bezpieczne kupno postaci ^^

34952.png

Jeśli do mnie piszesz, to pisz poprawnie

:)

Opublikowano

Nie rozumiem za chuja o co w tym chodzi..

Zero komentowania, przechodzenie z postaci na postać ?

O co kaman ?

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Jezu. Chodzi o to że na tej Wojce w Todze była ta postać naSELL i ona ją zapakowała do pudełka i dała innemu graczowi (pewnie swoje konto) i on po otworzeniu tego pudełka tą postać miał na swoim koncie .

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Jezu. Chodzi o to że na tej Wojce w Todze była ta postać naSELL i ona ją zapakowała do pudełka i dała innemu graczowi (pewnie swoje konto) i on po otworzeniu tego pudełka tą postać miał na swoim koncie .

Dokładnie tak :)

footer_logo.png

Opublikowano

Nie rozumiem za chuja o co w tym chodzi..

Zero komentowania, przechodzenie z postaci na postać ?

O co kaman ?

Tu jest mój film troche jest napisów powiniens zrozumiec, imo to jest to samo

(26.czerwca na yt :P)
sygna.png
Opublikowano

Tu jest mój film troche jest napisów powiniens zrozumiec, imo to jest to samo

(26.czerwca na yt :P)

Pomysł od tenmy ?

Opublikowano

Brawo, Tenma wymyślił pomysł teraz będzie to na każdym serwie.... Zróbcie podobnie lecz innaczej. Nie ma Like bo nie jesteś orginalny.

Opublikowano

zalogowanie > rozmowa z npc i ustawienie qf'a na 1 > relog > sprawdzenie czy jest qf na 1 jak tak to zmiana id konta w player na 0 i usuniecie pid z player_index > potem npc ustawia nowe id konta i dodaje do niego pid postaci.

Do tego przydalo by sie sprawdzi czy konto nie ma juz 4 postaci , czy nick postaci nie jest taki sam jak zalogowanej i pare jeszcze zabezpieczen ;)

Opublikowano

mozna tez zrobic tak nic trudnego nawet wrzucac do innej tabelki np player_sale i potem pobierac owa postac i dodawac do innego konta. sposob fajny lecz nie trudny

Opublikowano

mozna tez zrobic tak nic trudnego nawet wrzucac do innej tabelki np player_sale i potem pobierac owa postac i dodawac do innego konta. sposob fajny lecz nie trudny

Nic trudnego ale narazie nikt tego jeszcze nie zrobił. (oprócz mnie i was)

btw. Ja nikomu nie bronie robić tego. Pomysł to pomysł. Co innego jakby ktoś wziął gotowe

sygna.png
Opublikowano

Nic trudnego ale narazie nikt tego jeszcze nie zrobił. (oprócz mnie i was)

btw. Ja nikomu nie bronie robić tego. Pomysł to pomysł. Co innego jakby ktoś wziął gotowe

Bo nikt o tym nie pomyslal. Ale sie zrobi.

Opublikowano

Dla mnie ten pomysł nie jest najlepszym rozwiązaniem, ułatwia to złodziejowi kradzież postaci a także wszystkiego co z nią zawarte, więc - odpada.

Your superman is here, bitch!

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...