Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Ap

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy możecie mi podać jakiś wytrzymałych championych robionych pod AP ? Np. który ma dużo hp, lub dobrą wytrzymałość?

Oraz na jakie linie może iść ta postać (zależy mi na jakimś dobrym AP na Topa) .

Opublikowano

hmm jedynymi postaciami ap na topa to chodzilem to katarina , orianna , master w ap i ahri.

Jak na poczatku bedziesz zbierał farme i kupisz te 2 dorany do regeneracji many powinno być dobrze.

Top jako ap to taka ciągła farma przy 90% zachowaniu ostroznosci ,bo zgon to ogromne straty podczas gry na tej lini.

Opublikowano

Wytrzymały champ pod AP = Diana : ) Jest op, dostaje nerfa ale minimalny. Może iść na mida/topa/jungle.

Nieszczy każdego i wszędzie :P

Opublikowano

@3x up o_O

dużo hp + wytrzymałość = Ryze

budujesz go pod manę bo ma pod nią większe przeliczniki niż pod AP, na full buildzie masz ok 3300 Hp, 450 AP i 4500 many i ok 200 armora. Z takimi statystykami jesteś w stanie zdjąć tanka na Q+W+E+Q jak masz Void staffa. Instant snare, spamowalne q, świetne ulti do tfów zmieniające twoje skille na AoE + dostajesz wampiryzm zaklęć.

Ryze to głównie na mida ale na solo topie też wymiata.

ależy mi na jakimś dobrym AP na Topa

Vladimir - wytrzymały, ulti zadające spory dmg kilka sekund po użyciu, świetna plama do uciekania jak i gonitwy, świetny sustain na linii, dobry harass.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

A jak sprawuje się Twisted Fate na Topie ? Ostatnio słyszałem i czytałem, że jak ogarnia się tę postać to jest świetny . ?

Opublikowano · Ukryte przez Gamus, 29 Sierpnia 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Gamus, 29 Sierpnia 2012 - Brak powodu

drugs_johnhorton_1224901a.jpg

John Horton is the President and founder of LegitScript. John Horton founded LegitScript in May 2007, after working for more than five years at the White House Office of National Drug Control Policy, where his focus was on prescription drug policy, including Internet pharmacies.

I believe that online pharmacies represent a lot of promise. Standing at the intersection of technology and health care, safe online pharmacies are not only convenient, but they can also help keep costs down.

The problem is, only 2% - 3% of all Internet pharmacies meet LegitScript's standards for safety and legality - standards that are endorsed by the National Association of Boards of Pharmacy. By contrast, well over 90% of Internet pharmacies are outright illegal, selling prescription drugs without a valid prescription; offering unregulated and potentially unsafe pharmaceuticals; and/or lacking required pharmacy licenses. The rogue Internet pharmacy market is a multi-billion dollar market, and these shady websites' mission isn't to help others - but to turn a pro?t even if it means putting people and pets at risk.

Opublikowano

Solo top Ap - ? a

Polecam ci Vlada ulta daje radę w tf i jest to counter pick na " NIE ZNISZCZALNEGO DARIUSA KTÓRY SAM WYGRYWA GRY " oczywiście to co napisałem o dariusie to był sarkazm ale wlad jest ok na solo topa ma dosyć dobry haras z q nie potrzebuje many

Diana - Bardzo dobra postać która ma niezłe cc i bardzo mocny burst potrafi powalić ad carry na skill combo co pozwala w łatwy sposób wygrać nam tf .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Polecam Dianę , dostanie nerfa ale i tak będzie OP ( Mały nerfik nie zaszkodzi :D )

Ze skilla może przyciągnąć

Doskok z ulta

Mocny dmg z Q

oraz co 3 hit wali większe dmg + w kilka celi.

Dobra w Jungle / Solo topa / Mida

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Diana, Rumble, Vlad, Kennen, Morde, Ryze (choć tym bym wolał iść na mida)

Wszyscy bardzo wytrzymali oprócz Diany i Kennena chociaż ten ostatni nadrabia papierkowatość swoim escape.

Nie chce mi się wszystkich opisywać ale jeśli miałbym wybierać między tymi sześcioma wziąłbym albo Morde albo Kennena, oba bardzo dobre DMG, Morde strasznie wytrzymały, pod tym względem wręcz OP dzięki passywowi. Morde typowy tank na topa a Kennen jest bardziej uniwersalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...