Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Generator działek

Boru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o robienie działek na serwerze to możesz w szybki i łatwy sposób zrobić je : zaznaczasz teren działki , //copy - Wytnij. , //paste [-ao] - Wklej. Tylko radze uważać nie wiem dokładnie jak to działa , gdyby coś się zepsuło pisz "//undo"

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

Opublikowano

A najlepiej zrobić to wszystko jeszcze za pomocą Bind Moda. Bindujesz sobie komendy na klawisze, i wszystko sprawnie idzie. Proponuję ustawić te komendy powyżej, a oto link do modyfikacji:

http://www.minecraftmine.org/macro-keybind-mod/

Jak skończysz budowanie, to fajnie będzie sobie zbindować kolorowe "Witam Wszystkich", sam to zrobiłem u siebie ^^.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Generator działek istnieje bo sam używam na moim serwerze zaraz ale jest 1 minus ten plugin robi te działki w nieskączoność co straszne laguje serwer ale jak sie posiada serwer min 500 slotów to nic nie laguje ale jak masz serwer 30-60 slotowy to nie ma szans bo lagi będą epickie!!

junior.jpg

Opublikowano

Jak masz multivesre to doinstalowujesz plugin InfinitePlots i tworzysz nowy świat używając tego generatora i podając wielkość działki i masz taki 1 świat z działkami ;)

Poradnik (nie stworzony przeze mnie!):

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Niby fajne ale tutaj nieskończone to jest ;D Może ktoś tworzył mape z działkami zrobionymi już?

Opublikowano

Jest taki plugin ze jezeli nacisniesz na tabliczke przydziela ci automatycznie dzialke tylko niepamietam jak to sie nazywalo ;/

Opublikowano

Ale te działki trzeba zrobić. Mam na swojej głównej mapie prawie 5000 działek 15x15, robiliśmy trochę czasu ;D ale potrzebujemy osobnych map z działkami 30x30, 50x50, 100x100 ,150x150 i 200x200, spotkał się ktoś kiedyś z savem udostępniającym tyle działek ALBO czystą mapę 5000x5000?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...