Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]FAS

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po chuj to komu, nie dawaj takich programów bo to niepotrzebne

spierdalaj z tym ja tego nie ściągam, i wy też nie ściągajcie

może i się szybciej zalogujesz, ale osoba po drugiej stronie może jeszcze szybciej zajebać ci konto

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Miałem go zwyzywać ale skan niczego nie wykrywa:

https://www.virustot...sis/1346231430/'

@Edit:

Na pewno chciał pomóc. Taki program się przydaje jak masz kilka kont i je sprawdzasz co jakiś czas.

Lol pobrałem to ale mi nie działa ;p

Pewnie dał skan innego pliku na na tym Roji się od keyloggerów i Trojanów !!

Sam jesteś trojan. Najpierw sprawdź a potem oskarżaj ludzi.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

jak by nie było ja tego nie pobieram

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Ryzyk fizyk mam inteligentną zaporę na kompie to jak coś będzie nie tak to usunie się automatycznie :P za chwile dam info co i jak z tym plikiem.

nic nie wykryło, zrobiłem VT skan i też nic, ale i tak nie ryzykuje :P

jak ktoś chce skan proszę:P

https://www.virustotal.com/file/9b33d98de0871f434b9b841094f3e8e38c4c9c94e3234af11a298fa23ed2058c/analysis/

sygnacu.jpg

Opublikowano

Ok ,wiadomo teraz ,że i tak nikt tego nie ściągnie .Nikomu to się nie przyda . ; )

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Ok ,wiadomo teraz ,że i tak nikt tego nie ściągnie .Nikomu to się nie przyda . ; )

Robiłem to dla siebie, bo nie lubię nowego wyboru serwerów, a mam "trochę" kont.

Opublikowano

Mam kilkanaście kont i uważam że jest to absolutnie nie potrzebne, a to dlatego że przeglądarka idealnie zapamiętuje hasła.

bugpointblack.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...