Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mówienie do mikrofonu podczas gry.

Sobieski666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od niedawna próbuje swoich sił w nagrywaniu Zagrajmy W. Chciałbym z innymi dzielić się swoimi emocjami z gier oraz moją oceną. Jest to także pewien sposób zabijania nudy. Niestety póki co nie potrafię się wybić, wiem, nie zaczyna się od razu z dużymi liczbami odsłon oraz widzów, lecz to wymaga pracy. Brakuje mi motywacji, całkowicie mi się wydaje, że nie mam odpowiedniego głosu do nagrywania tego typu filmików. Bardzo prosiłbym o Waszą opinie, co powinien zmienić, poprawić, bądź czego się pozbyć, gdyż na YT mało osób wyraziło zdanie na ten temat.

Link do filmu z gry "Amnesia: White night": http://www.youtube.com/watch?v=Mb801GcvLGw&feature=plcp

Bardzo dziękuje,

Pozdrawiam.

SobieskiN1

Opublikowano

Wiesz co nie wiem czy mikrofon wbudowany w słuchawki w ogóle się nadaję do tego typu nagrywania, mówiąc "wyższego poziomu" co masz na myśli? Posiadam słuchawki STEELSERIES Siberia v2 i z samych z nich jestem baardzo i to bardzo zadowolony, lecz mikrofon no niestety, nie należy do najlepszych. Mimo wszystko nic nie pobije prawdziwego - stojącego mikrofonu. Ogólnie, jeżeli kanał będzie w miarę popularny i oglądalność wzrośnie to kupię coś tego typu, co posiada Rock. Bodajże jest to Blue yeti.

I nie, uprzedzam Cię, nie jest to forma reklamy, nie mam zamiaru się tutaj reklamować, lecz dowiedzieć się czy dalsze nagrywanie ma jakiś sens. Mój głos po prostu nie pasował mi do tworzenia filmów.

Dzięki za opinie,

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...