Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kogo wybrać?

pr0staczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kogo wybrać?

Preferuje: Bogowie na dystans i szybko zdobywające kille.

Bogowie których nie chce: Ra, Artemis, Arachne.

Myślałem nad: Vamana, Hades i Anubis.

Wiem, że Vamana jest mele ale jest dobry.

Opublikowano

Vamana nie jest zbyt dobry jeżeli nie umie się nim grać.

Osobiście preferuję grę Bakasurą, ponieważ z włączonym ulti i butcher blades można zdziałać cuda. :P

Ale skoro koniecznie chcesz kogoś atakującego z dystansu to polecam Anhura chociaż go nie wymieniłeś, a jest na pewno lepszy od Ra, Artemis.

Doskonały system ucieczki w razie w.

Opublikowano

Anubis .... w 1vs1 Zawsze wygra o ile złapie kogoś na stun'a.... w Team fightach 3 AoE robią swoje... :D

hades... idealna postać gdy u przeciwnika niema : vamany/hebo/wukonga/agni/hadesa/odina/sobka/cupida

poniewaz oni Ci uciekną z ult... oraz zawsze pozostaje beads....

Vamana .... przekichane ult.... cała reszta dobra ale trzeba duuuuuuuużo lamić, aby ogarnąć tą postać.

Podsumowując polecam Anubis'a.

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Anubis jest dobry, wybierz go.

Jako drugą postac możesz wybrac Vamane, dobry DMG (jeżeli robisz go pod AD), Ulti ma dobre, nie wiem kto powiedział, że przekichane. Śmiac mi się chce.

Otóż jakby ktoś nie wiedział, te ulti regeneruje w pizdu i jeszcze więcej hp i zadaję trochę więcej obrażeń. Polecam go.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Anubis jest dobry, wybierz go.

Jako drugą postac możesz wybrac Vamane, dobry DMG (jeżeli robisz go pod AD), Ulti ma dobre, nie wiem kto powiedział, że przekichane. Śmiac mi się chce.

Otóż jakby ktoś nie wiedział, te ulti regeneruje w pizdu i jeszcze więcej hp i zadaję trochę więcej obrażeń. Polecam go.

2 assassinów z Qin Blades i kicha..... Nawet regeneracja hp po 200-300 mało da.

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

2 assassinów z Qin Blades i kicha..... Nawet regeneracja hp po 200-300 mało da.

Jezuuu.... Szkoda mi słów. Dobrze, na każdą postać jest jakiś build. Próbujesz na siłę być znawczynią gry.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Polecam anubisa osobiscie nim gram.

Mój build na każdego przeciwnika : Boots od Magi / Tahuti / Phytragame czy cos takiego ten naszyjnik jakby zielony / polymonicon / Obsidian shard / i ta niebieska ksiązka i lece sam na mida. Najpierw 3 skillem oslabiam go potem po wbiciu 5levela wyciagam go od towera potem daje stuna i 3 skill by spowolnilo i zadalo damage i dobijam do konca ultim. Moje staty z tym sposobem 16:6:9 ale i tak dopiero nim zaczynam gre wiec sie rozkrece jeszcze

Opublikowano

Ja natomiast polecam Ci Zeusa. Posiada on dobre skille.. jeśli ustawisz dobrego Builda to jego skillem nr. 4 będziesz brał na hita.

Osobiście go mam i jestem z niego zadowolony, a inni jeśli widzą nad sobą chmury to już wiedzą, że dedną :D.

lajonel.png

Opublikowano

jak sie umie grac he bo to dobrze ale grając anubisem mam he bo na serie skilli na solo lane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...