Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy internet aero2.

ernest011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o darmowym internecie Aero2 ?

Przez pierwszy rok korzystania z usługi maksymalna prędkość wynosi 256kb/s . Maksymalna , nie gwarantowana , więc nie wiadomo jak to będzie w mniejszych miasteczkach.

Po roku korzystania z Aero2 maksymalna prędkość wynosi 512kb/s.

W dodatku internet traci połączenie co godzinę , jednak można je ponownie odzyskać na kolejną godzinę ( i tak w kółko)

Co o tym myślicie ?

P.S temat stworzony specjalnie dla mojego taty , który nie zna się na internecie i myśli , że taka prędkość mi wystarczy...

@Edit

Nie wieże , że nikt jeszcze tego nie zhejtował :)

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

LOL 256 kb/s to mozna wsadzic do dupy, ja mam 2 mb/s narzekam ,

nie bierz tego kiczu , bierz cos okolo 6-10 mb/s to juz normlanie smigasz po necie

­

Opublikowano

żeby tylko 10 sekund , widziałem test i gmail się ładował 30 sekund.

btw , czytajcie to co napisane jest w trzecim od końca wersie w pierwszym poscie.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Weteran
Opublikowano

Słaby internet, trzeba przyznać, ale do przeglądania stron, czemu nie.

###

Gmail 30 sec? Ja na mobilnym kiedyś jechałem, to włączałem stronę i szedłem robić herbatę, a po 5 minutach jak przyszedłem, to strona nadal nie był w pełni naładowana, Ty chyba nie wiesz, co to wolny internet, kiedy to mp3 3mb pobiera 45 minut :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Kolega wziął ten internet, bo mieszka od miasta 10km i nie miał wyboru. Ma go kilka miesięcy i mówi, że zadowolony. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...