Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymarzony Serwer

Baltajn

Jaki mam stworzyć serwer ?  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie po??czenie jest najlepsze ?

• Survival + RPG + Dzia?ki (tylko w obszarze miasta) VIP / SVIP / MVIP / Wygrane w konkursach
      3
    • Survival + Dzia?ki (tylko w obszarze miasta) VIP / SVIP / MVIP / Wygrane w konkursach
      13
    • Survival + RPG
      10
    • Survival
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od czasu myślę, aby stworzyć projekt serwera minecraft

No tak, ale cóż bez was nie dowiem jaki ma być ?

Proszę o wyniki w ankiecie oraz ewentualnie jakieś dodania co do serwera w komentarzach

A tak na boku szukam epickich budowniczych, a wymagania poniżej. Proszę pisać na prywatnej wiadomości w sprawie budowniczego oraz, czy spełniasz wymogi i podaj twoje GG

*Wiek 16 lat

*Mikrofon

*Zaangażowanie

*Wolny czas do wakacji praktycznie 2 godziny lub więcej, a po wakacjach po 14 / 15 po 2 godziny lub więcej

*Projekty dużo ulepszeń

*Kultura

*Własny pomysł na budowle

Pozdrawiam

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Opublikowano

Taki survival z działkami to FreeBuild, do tego od razu przydadzą się shopy i wiele różnych pluginów. To jest nasłynniejsze i najbardziej opłacalne.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Taki survival z działkami to FreeBuild, do tego od razu przydadzą się shopy i wiele różnych pluginów. To jest nasłynniejsze i najbardziej opłacalne.

Najsłynniejszse są serwery survival raczej, prawie każdy serwer jest teraz taki.

Ciężko określić jaki chciałbym wymarzony serwer, bo coraz mniej ochoty do grania jest, jednak myślę, że stworzenie 400 slotowego serwera z podziałem na FreeBuild, Survival, Roleplay, Hardcore oraz skyblock z autorskimi pluginami byłby najlepszy w polsce. Kto wie? Może coś takiego będzie, jednak nie szybko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...