Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiana kont opłaca się ?

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na metin2 PL i za ninje Dagger 75lvl Zasadzka-G4, Wirujący Sztylet-G1, Chmurka-M8, Szybki-M1 kon-militar biolog-3konary oddane poli-3pkt jezyki-po 2pkt typek oferuje mi Bodego 78 Aura-G2, Berek-G1, 3stronne-G1, Wir-M8 kon-militar biolog-oddane konary (koniec) poli-G7 jezyki-m1 oplaca sie zamieniac ? ( Zamiana bedzie sprawiedliwa )

Opublikowano

Bodym ogólnie lepiej się expi, jednak daggerem osiągnąłeś już duży lvl i na pewno z dobrym eq jest lepszy w pvp od bodego. Ja bym zostawił daggera.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Moim zdaniem jak najbardziej ci sie opłaca gdyż, skile i biolog są daleko z twoją postacią osobiście bym sie zamienił

Ale musisz sam stwierdzić bo grając ninia czy tak latwo ci się bedzie przenieść na woja bodego"

Co do skili u wojownika to na ten level nie są złe biolog też całkiem wporządku

Moim zdaniem to nie wiem czy wojownikowi by sie opłacała taka zmiana

Ale ostatnie słowo nalezy do ciebie więc jak zrobisz tak bedzie

Opublikowano

Tym bodym przy odpowiednim eq możesz w DT nieźle zarobić i dopić mu skille do P... Jednak jest to kwestia przyzwyczajenia, ninją wbiłeś już dość duży lvl i wydaje mi się, że ciężko będzie Ci się odzwyczaić... Jeśli to nie sprawi Ci problemu to oczywiście zamień się... ;)

Opublikowano

Raczej Tak. Też bym się zamienił. No chyba, że nie chcesz expić dalej to wtedy zostaw. Eq pro do pvp i kosą. ^^. A jeżeli chcesz dalej lvl wbić to zamien się.

Coming: Zakaz linków zewnętrznych w sygnie.

Opublikowano

75 czy 78 to bez różnicy... Nie ma co się trzymać sztywno wytyczonych przez poradniki reguł... ;) Dropić nim możesz spokojnie... ;)

Opublikowano

Podstawa w pvp jak i wojny to sokolek nno i full na miecze , wiec body na starcie spalony. Zostaw daggera. W eq +6 rozwala bodego..

Opublikowano

OMG o.O

Z tego co zrozumiałem to wolisz postać którą lepiej rozwijać i zarabiać ...

Jedyny słuszny wybór w tym wypadku to body. A co do skilli to uwierz mi że na pl nie tak łatwo wbic na G bez IS'u. ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W wbicie 70lv wkłada się tyle pracy ile w bodym do 80lv,a efekty na daggerze są o niebo lepsze gdyż body nie ma żadnych szans z daggerem.

Opublikowano

Zostaw daggera body jest taki popularny az jego dużo jego ja bym sobie zostawił gdyż dagger to kosa na pvp na PL'u a tobie jeśli chcesz tak sie rozwijać załatwic sobie dropka 75lv WP'ka na i na DT nim

moja propozycja to zostaw daggera załatw WP'ka i rozwijaj ninje WP'kiem równie dobrze będziesz mógł ninje expic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...